w 2 seri Rick oddaje swoj kapelusz dla syna i mowi ''jest za duzy jutro go dopasujemy do Ciebie....wiec moje pytanie.... jak zmniejszyc rozmiar kapelusza?? to mozliwe?? O.o na necie szukalem odpowiedzi i nie moglem znalezc
no wlasnie mnie to interesi :D czy to po prostu taki blad serialowy czy na serio jakos mozna zwiekszac i powiekszac ;p moze jakis znawca sie wypowie albo ktos kto wie na 100%
Może to było w sensie metaforycznym, że Carl stanie się dorosły czy coś takiego. A rozmiar kapelusza w sensie dosłownym można zmniejszyć wypychając go czymś od środka np. materiałem czy gazetami.
tylko ,ze w serialu duzo razy go sciaga i widac ,ze w srodku nic nie ma... ;p ewentualnie sie nie znamy i mozliwe ,ze ten sznurek ktory Carl ma na kapeluszu sluzy do reguulacji ;) moze kiedys sie wypowie kto sie zna na kapeluszach ;p
no wlasnie sie przyjrzalem ,ze jest jakby mocniej scisniety i lataja szmureczki od niego ;p
no wlasnie ja tez ;p i tak sobie wlasnie pomyslalem (bo mam kapelusz kowbojski w domu i nie mozna go regulowac) czy to jakis blad czy ten jego po prostu mozna
Miałam kiedyś kapelusz harcerski, który przypominał ten Ricka. Z tyłu miał regulacje sznurkiem ze stoperem- możliwe, że to działa podobnie :P