CO się stało z tą stroną, to jakiś żart ?
Beznadziejnie to wygląda.
Czy ktoś wie gdzie znajdę kokpit? Bo teraz w tym miejscu mogę połączyć tylko z facem i googlami
Najgorsze ze tam napisali że go wyłączą na początku 2015 roku ;( Szlag mnie chyba trafi bo tak fajnie mi pokazywał jak wychodziły nowe odcinki seriali a teraz bedzie dupa...
Gowno prawda jak wchodze na zakladke moj filmweb to chce mnie polaczyc z fejsbukiem ktorego nie mam a na dole nie ma zadnego okreslenia stary kokpit.
straszne gówno, prosto pod telefony i tablety, żeby oczu nie tracić, KOSZMAR!!! dobrze że chociaż stary kokpit jest chociaż nie wiadomo jak długo ...
świetnie, to chyba będzie mój koniec z FILMWEBEM bo za cholery już nie znajdę tego co potrzebuję pod ręką, wszystko było w kokpicie, F U C K, cóż postemp ...
Nowy filmweb wygląda jakby ktoś za przeproszeniem nas*ał i rozmazał, nie ma linijek, nie ma porządku, nie ma przejrzystości - jest burdel. Po cholerę te "ulepszenia"!
Do tego wcześniej łatwiej było znaleźć na stronie świeże posty, teraz data wpisu to jakaś zlewająca się z tłem szarzyzna.
NIE PODOBA MI SIĘ.
w starym kokpicie miałem filmy do obejrzenia, w innej zakładce wywala mi wszystkie możliwe nawet te które już oglądałem, ustawień brak, owszem pokazuje seriale do obejrzenia ale w takiej wersji że oczy rozwala, brak ustawień, wszystko jest rozpieprzone po innych miejscach i nie da się ich dostosować ... MAKABRA
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl to jest odpowiedni dział na takie tematy.
tak też i uczyniłem, przerzuciłem tam wszystkie moje wypowiedzi, dzięki za info
Kompletnie nieczytelne i wydaje się zbyt... jasne. To przez ten żółty kolor i brak jakichś konturów między wypowiedziami.
Czyli nie tylko ja wydziwiam na nowy Filmweb... Zbyt jasne kolory, brak "krawędzi", nie wiadomo kto komu odpowiada... Jeden wielki nieczytelny shit. Co to w ogóle ma być, ja się pytam? Jest jakaś szansa, żeby wygląd wrócił do normy? -__-