PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177588
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

CO się stało z tą stroną, to jakiś żart ?
Beznadziejnie to wygląda.

ocenił(a) serial na 7
pawlowygo

Czy ktoś wie gdzie znajdę kokpit? Bo teraz w tym miejscu mogę połączyć tylko z facem i googlami

ocenił(a) serial na 9
Lucas_koz

nie ma kokpitu

pawlowygo

popieram - cos sie rozjechalo

pawlowygo

Wchodzisz w zakładkę "Mój Filmweb" i na samym dole masz Stary Kokpit ;]

ocenił(a) serial na 9
John__88

och dzięki Ci Panie

pawlowygo

Najgorsze ze tam napisali że go wyłączą na początku 2015 roku ;( Szlag mnie chyba trafi bo tak fajnie mi pokazywał jak wychodziły nowe odcinki seriali a teraz bedzie dupa...

ocenił(a) serial na 8
John__88

Gowno prawda jak wchodze na zakladke moj filmweb to chce mnie polaczyc z fejsbukiem ktorego nie mam a na dole nie ma zadnego okreslenia stary kokpit.

ocenił(a) serial na 9
pawlowygo

beka wyglada jak niezle gonwo

ocenił(a) serial na 6
pawlowygo

Fakt, strasznie nieczytelne to wszystko teraz..

ocenił(a) serial na 3
pawlowygo

straszne gówno, prosto pod telefony i tablety, żeby oczu nie tracić, KOSZMAR!!! dobrze że chociaż stary kokpit jest chociaż nie wiadomo jak długo ...

yanek75

Wiadomo, do końca tego roku, masz to napisane przy zmianie kokpitu na stary.

yanek75

Zostanie wyłączony na początku 2015.

ocenił(a) serial na 9
yanek75

gdzie ten stary kokpit jest bo ja nie widze

ocenił(a) serial na 3
yanek75

świetnie, to chyba będzie mój koniec z FILMWEBEM bo za cholery już nie znajdę tego co potrzebuję pod ręką, wszystko było w kokpicie, F U C K, cóż postemp ...

ocenił(a) serial na 6
yanek75

mój również

pawlowygo

dopiero co ogarnęłam poprzednią wersję a teraz.. co to jest?

pawlowygo

Nowy filmweb wygląda jakby ktoś za przeproszeniem nas*ał i rozmazał, nie ma linijek, nie ma porządku, nie ma przejrzystości - jest burdel. Po cholerę te "ulepszenia"!
Do tego wcześniej łatwiej było znaleźć na stronie świeże posty, teraz data wpisu to jakaś zlewająca się z tłem szarzyzna.
NIE PODOBA MI SIĘ.

ocenił(a) serial na 3
pawlowygo

w starym kokpicie miałem filmy do obejrzenia, w innej zakładce wywala mi wszystkie możliwe nawet te które już oglądałem, ustawień brak, owszem pokazuje seriale do obejrzenia ale w takiej wersji że oczy rozwala, brak ustawień, wszystko jest rozpieprzone po innych miejscach i nie da się ich dostosować ... MAKABRA

ocenił(a) serial na 4
pawlowygo

http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl to jest odpowiedni dział na takie tematy.

ocenił(a) serial na 3
Badly

tak też i uczyniłem, przerzuciłem tam wszystkie moje wypowiedzi, dzięki za info

ocenił(a) serial na 3
Badly

i już mnie zbanowali ... ;-)

ocenił(a) serial na 3
Badly

kolejna próba

pawlowygo

Kompletnie nieczytelne i wydaje się zbyt... jasne. To przez ten żółty kolor i brak jakichś konturów między wypowiedziami.

pawlowygo

Czyli nie tylko ja wydziwiam na nowy Filmweb... Zbyt jasne kolory, brak "krawędzi", nie wiadomo kto komu odpowiada... Jeden wielki nieczytelny shit. Co to w ogóle ma być, ja się pytam? Jest jakaś szansa, żeby wygląd wrócił do normy? -__-

ocenił(a) serial na 10
pawlowygo

Spieprzyli nowy wygląd strony