PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177603
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead
ocenił(a) serial na 6
un_soleil

SPOILERY DLA TYCH CO NIE SĄ NA BIEŻĄCO Z SERIALEM ;)

Zanim Ci ktoś napiszę,że napisane zostało to na forum milion razy w milionie tematów i nazwie Cię jakoś źle odpiszę krótko. Morgan,ocalił Ricka w 1 sezonie,jego żona stała się Walkerem i żył z synkiem. Jakoś w 4 sezonie Morgan też się pojawia,zrobił twierdzę w miasteczku,miał arsenał broni i dowiadujemy się,że jego syn zginął bo mamusia go zjadła ;) Możemy się domyślać,że Morgan porzucił swoją twierdzę i ruszył w świat,być może spotka Ricka i jego wesołą kompanie ;)

Mam nadzieje,że moja odpowiedź rozjaśniła wszystkiego twoje wątpliwości.

razzor91

dziekuje bardzo ;) Tak na marginesie wiecie co mnie przesladuje? Jakos w 1 sezonie na samym poczatku wyprawy zostawili pod drzewem kolesia, teraz ciagle mi sie wydaje ze on wróci 0_o :P

un_soleil

Byłoby zabawne gdyby pokazali gdzieś w tłumie walkerów zombie-Jima :)

ocenił(a) serial na 6
un_soleil

razzor91 ma rację, z tą różnicą, że to był 12 odcinek sezonu 3 ;) A co do tego czy Morgan znów spotka Ricka:

“And that bit with Morgan is another story. It’s another thing. He’s walking off the railroad tracks, going into the forest, following something. It seems like the start of something.”
SCOTT GIMPLE, HOW MUCH MORE MORGAN CAN WE EXPECT TO SEE COMING UP?
(źródło: http://insidetv.ew.com/2014/10/13/walking-dead-scott-gimple-season-premiere/2/)

ocenił(a) serial na 2
inthetardis

Z tego co zrozumiałem to Morgan nie spotka się z Rickiem :D Spoko, bo już się bałem, że zrobią taki kicz.

ocenił(a) serial na 6
Karirsu

Widziałam jakiś czas temu ploty, że Kirkman & spółka planują w ogóle jakąś osobną serię, osadzoną w tym samym świecie i czasie, a w innej części Stanów. Może to pierwsza zajawka? Ale zgadzam się, Morgan spotykający Ricka to byłoby przegięcie :)