PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177849
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

przerwa

ocenił(a) serial na 6

Może jestem niedoinformowana, ale czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego kolejny odcinek będzie dopiero w lutym?

olik124

Ze względu na przerwę świąteczną, podczas której większość ludzi jak to np. w wakacje wyjeżdża w odwiedziny do rodzin, czy też na ferie itp itd. A to zapewne zmniejszyło by znacznie oglądalność serialu. Dlatego powrót planowany jest dopiero w lutym.

ocenił(a) serial na 8
cryingslave

do tego dochodzi superbowl;]

ocenił(a) serial na 6
Skrzatan

No właśnie, u Amerykanów mistrzostwa w futbolu, to jak u nas Euro.

ocenił(a) serial na 7
olik124

I jeszcze to że zombie mają słabe krążenie krwi w kończynach i po prostu w zimę zamarzają więc tak na prawdę serial opierał by się tylko na rozmowach bohaterów.

ocenił(a) serial na 8
personboss

blisko, ale nie do końca. oni jak zamarzają są na ten czas wynajmowani do innego serialu - gra o tron, jako inni - łażące lodowe truposze i potem jak przychodzi wiosna to odmarzają i znowu wracają do walking dead.
poza tym serial nie pasuje do świąt. wiem, że były plany, aby nagrać coś bardziej rodzinnego - trupy same w domu z macaulayem culkinem, ale on sam ostro przyciska melanż i wali dragi jak zapyziały i sam wygląda jak jeden z nich, więc może nowego kevina zagra justin bieber, ale ostatnio na koncercie dostał pluszowym misiem w głowę i nie mógł umawiać się już z kim kardashain na spacery na plaży no i generalnie dlatego ten odcinek będzie dopiero w lutym :-)

śmiało, bijcie bravo :-)

ocenił(a) serial na 9
Kajak_Szatana

Mam się już śmiać ??

ocenił(a) serial na 6
Kajak_Szatana

Właśnie wyobraziłem sobie świąteczny odcinek TWD :D

ocenił(a) serial na 6
ch0ryy

Taa Hershel w stroju Mikołaja siedzi w saniach a Daryl i Rick robią za Renifery.

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

Taa, a Gubcio w stroju elfa, z okazji świąt, zaprasza wszystkich na wspólne oglądanie telewizji.

ocenił(a) serial na 6
anita23_fw

Hahah wyobraziłam to sobie. Jeszcze Andrea w stroju śnieżynki.

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

Merle zaś śpiewałby kolędy. Z tym swoim głosem idealnie by się nadawał:>)

ocenił(a) serial na 5
anita23_fw

Kolędy w Jego wykonaniu, to by było coś. Płyty by poszły jak świeże bułeczki ;).

ocenił(a) serial na 7
Kassandra85

Oj tak. Swoją drogą to dobry pomysł na biznes. Stracił prace u Gubcia, w grupie Ricka również nie wróżę mu zawrotnej kariery, więc niech się weźmie za śpiewanie. Zawsze to coś:>)

ocenił(a) serial na 5
anita23_fw

Dodatkowym plusem jest nożo-ręka. Takiego oryginału nigdzie indziej nie znajdą :D.

ocenił(a) serial na 7
Kassandra85

Z całą pewnością wyróżniałby się na tle innych wokalistów.

ocenił(a) serial na 8
Kassandra85

Na czas śpiewania wkręciłby sobie mikrofon w kikuta. Dawałby koncerty dla zombiaków z czerwonej strefy a one by się tak kiwały do taktu w lewo... w prawo... w lewo... w prawo...

ocenił(a) serial na 5
karaluch22

Ten mikrofon w kikucie, to dobry pomysł :D.

ocenił(a) serial na 8
Kassandra85

W końcu jest to kikut wielofunkcyjny! Merle jest teraz stworzony do bycia zarówno twardzielem z nożem jak i kolędnikiem ;)

ocenił(a) serial na 5
karaluch22

Myślę, że On się odnajdzie w każdej roli. Merle i kikut są wielofunkcyjni ;D.

ocenił(a) serial na 6
anita23_fw

Wyobraź sobie Merle'a w rogach i świecącym nosie renifera zataczającego się w stronę więzienia i śpiewającego tym swoim zachrypniętym głosem Jingle bells...

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

Hahaha...leżę.
Wyobraź sobie Merle'a śpiewającego do Daryla All I Want for Christmas is You.......

ocenił(a) serial na 5
anita23_fw

Albo "Last Christmas..." :).

ocenił(a) serial na 6
anita23_fw

Hahaha a Daryl na niego patrzy z zniesmaczoną miną.

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

Darylowi pozostałoby tylko wsiąść do sań zaprzężonych w wiewiórki i uciekać najdalej, jak się da:D

ocenił(a) serial na 6
anita23_fw

A propos wiewiórek to wyobraź sobie taką scenkę - Philipek siedzi sobie i ogląda plazmę, jak co wieczór, aż tu naglę rozlega się pukanie do drzwi. Gubcio otwiera a tu Daryl z wiewiórkami w mikołajowych czapeczkach śpiewają kolędy :D Mina Philipka, byłaby bezcenna :D

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

Hahahha :). Coś czuję, że do lutego powstanie dużo nowych historii :D.

ocenił(a) serial na 6
Kassandra85

Oj, z pewnością.

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

No nie, już nie mogę. Leżę:D A później się dziwię, że takie głupoty mi się śnią po nocach.

Tortuga033

Nacieszcie się tym Darylem ile jeszcze możecie bo w następnym odcinku ginie.

ocenił(a) serial na 4
Tethys

Następny......

ocenił(a) serial na 6
tomb2525

Oczywiście źródła tej rewelacji za pewnie nie poznamy...

ocenił(a) serial na 4
Tortuga033

Ależ oczywiście... Bo i po co podawać źródło? Lepiej rzucić pustym frazesem..

Tortuga033

Myślę, że autor tego postu miał objawienie czy też proroczy sen. Zapewne to jest niezbitym dowodem tejże myśli.

ocenił(a) serial na 6
cryingslave

No tak ;]

Kajak_Szatana

Haha! Dobre z tą " Grą o tron" pewnie masz rację, na bank dzielą się zombiakami i zamieniają ich na "innych" :)

ocenił(a) serial na 6
Kajak_Szatana

Cóż oglądałem i czytałem TWD w dzień zmarłych, cóż może być bardziej nie taktowanego. Święta to pikuś ;D

ocenił(a) serial na 10
olik124

jest zima i ten serial musial by sie nazywac crawling dead