PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177603
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Odcinek wydal mi sie strasznie slaby... po chwili myslenia doszedlem do wniosku ze robia serial na "odpierdziel".

Ten sam watek ukazany w inny (wedug mnie ciekawszy sposob) :
"Lizzie przekonuje misse o swoich racjach, i wmawia jej ze sie przemieni i jej nie skrzywdzi. Lizzie postrzela sie w okolice brzucha, bolesnie umiera i usmiecha sie do misse, Lizzie sie przemienia. Przemieniona lizzie goni misse, ta jednak ucieka i zamyka sie w domu. Po dluzszej chwili wracaja tyresse i carol, widza jak Lizzie zjada jelenia zaplatanego w ogrodzenie. Wychodzi missie widzi to i zastrzela ze wsciekloscia lizzie widzac jak rozszarpuje jelenia."

Chcial bym poznac wasza opinie o tym pomysle.

ocenił(a) serial na 6
Skullers

Moim zdaniem ten odcinek był jednym z najlepszych w tym zaskakująco słabym sezonie. Twój pomysł znacznie gorszy od tego zrealizowanego.

ellsworth

Jak dla mnie ten odcinek był co najwyżej poprawny,raz że Carol w tym epizodzie(jako jedynym z resztą)została poprowadzone dobrze,a dwa główny wątek tego epizodu(schizy Lizzie i zabicie siostry) to kopia schizów Shane'a z 2-go sezonu,dla mnie najlepszymi epizodami tego imho niezłego sezonu(w porównaniu do 3-go skopanego niemal pod każdym względem)są: Internment & After.

ocenił(a) serial na 10
Blake943

Mord pomiędzy siostrami jest kopią wydarzeń z komiksu TWD

Einshaew

A kto kogo tam zabił i dlaczego?

użytkownik usunięty
BOB_76

W komiksie byli to chłopcy - Ben i Billy. Ben zabił Billy'ego, bo był święcie przekonany, że po śmierci każdy człowiek "wraca". Swoją drogą Bena zabija nie kto inny, jak mały Carl <3.

O wszystkim możesz przeczytać -> http://walkingdead.wikia.com/wiki/Ben_%28Comic_Series%29