Odcinek wydal mi sie strasznie slaby... po chwili myslenia doszedlem do wniosku ze robia serial na "odpierdziel".
Ten sam watek ukazany w inny (wedug mnie ciekawszy sposob) :
"Lizzie przekonuje misse o swoich racjach, i wmawia jej ze sie przemieni i jej nie skrzywdzi. Lizzie postrzela sie w okolice brzucha, bolesnie umiera i usmiecha sie do misse, Lizzie sie przemienia. Przemieniona lizzie goni misse, ta jednak ucieka i zamyka sie w domu. Po dluzszej chwili wracaja tyresse i carol, widza jak Lizzie zjada jelenia zaplatanego w ogrodzenie. Wychodzi missie widzi to i zastrzela ze wsciekloscia lizzie widzac jak rozszarpuje jelenia."
Chcial bym poznac wasza opinie o tym pomysle.
Moim zdaniem ten odcinek był jednym z najlepszych w tym zaskakująco słabym sezonie. Twój pomysł znacznie gorszy od tego zrealizowanego.
Jak dla mnie ten odcinek był co najwyżej poprawny,raz że Carol w tym epizodzie(jako jedynym z resztą)została poprowadzone dobrze,a dwa główny wątek tego epizodu(schizy Lizzie i zabicie siostry) to kopia schizów Shane'a z 2-go sezonu,dla mnie najlepszymi epizodami tego imho niezłego sezonu(w porównaniu do 3-go skopanego niemal pod każdym względem)są: Internment & After.