PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177059
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

s05e08 napisy PL

ocenił(a) serial na 9

gdzie można obejrzeć lub gdzie znajdę plik (txt) z napisami?

ocenił(a) serial na 10
MGhost

nigdzie,czekaj na lektora

ocenił(a) serial na 5
MGhost

Trochę poczekasz... dopiero 10% gotowe, a tydzień temu już o 15 były.

MGhost

Taaak, bo od 5 lat napysą zawsze przed lektorem na... nigdzie :)

Nie poczekasz też długo, bo Grupa Ha tak wrzuca napisy zawsze tego samego dnia i to przed mizernymlektorem dla ludzi, którzy nie potrafią pogodzić obrazu z subami...

polskie suby będą na stronie grupy Ha tak zaraz po ukończeniu tak jak jest od początku.

MGhost

A to nie możesz po angielsku?
Tekst jest łatwy jak barszcz.

ocenił(a) serial na 9
BuryZenek

chyba tak zrobię, bo doczekać się już nie mogę. oglądam:)
a co do lektora - psuje radość z oglądania, więc nie, podziękuję.

ocenił(a) serial na 9
MGhost

Polecam pobranie angielskich napisów, mimo że średnio znam ten język to z ichnimi napisami idzie zrozumieć większość tekstu.
No i plusem jest to, że nie musisz odświeżać strony hataka co 5mi żeby sprawdzić postępy ;P

Swoją drogą mając angielskie napisy nie jest chyba problemem przetłumaczenie ich przez kogoś kto zna ten język w stopniu komunikatywnym. 30min na szybkie przetłumaczenie i następne 30min na wniesienie poprawek. Ludziom z hataka powinno iść jeszcze szybciej a tymczasem robią to z prędkością Pendolino jeżdżącego po naszych torach.

Lunatyk_filmweb

haha racja :)

ocenił(a) serial na 7
BuryZenek

Czy jest jakiś obowiązek znajomości angielskiego? Ktoś może znać 15 innych języków, niekoniecznie musi znać ten.
Zresztą, nawet gdy ktoś zna, o wiele przyjemniej oglądać z napisami, bo zawsze może być coś, czego się nie zrozumie, bądź ktoś może mówić bardzo niewyraźnie. Różne są przypadki.

ocenił(a) serial na 9
truegod

Popieram

wafel4

Ja też popieram

truegod

Nic nie napisałem o znajomości, tylko zapytałem, czy nie może po angielsku zobaczyć.
Naucz się czytać ze zrozumieniem.

ocenił(a) serial na 8
MGhost

zrobiłbym ale mi się nie chce już dziś ;p

ocenił(a) serial na 8
MGhost

napisy juz są