PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177851
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

prosze nieh ktoś odpowie

derylepl

Kupił na MangoTV.

ocenił(a) serial na 9
MrArther

hahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaa :)

ocenił(a) serial na 7
derylepl

Wylosował ją w Loterii Świątecznej.

ocenił(a) serial na 7
derylepl

hahaha a poważnie

ocenił(a) serial na 7
derylepl

Poważnie. Nie wierzysz?
Była o tym mowa na początku drugiego sezony. Daryl zwierzył się Carol, że był to najpiękniejszy moment w jego życiu.

derylepl

A poważnie to było tak:
Raz idąc przez las potknął sie o korzeń i spadł z 3 metrowej skarpy. Lezał tam kilka godzin i pewnie by zgniął leżąc tam. Na szczęscie spotkała go grupa rudych wiewiórek. Zaniosły go do swojej dziupli, opatrzyły, nakramiły i opiekowały sie nim aż do wyzdrowienia. Jak już nastał czas, gdy był w pełni zdrów a wiewiórek nie było w tym czasie to posprzątał im dziuple, ugotował obiad (zgadnijcie z czego) itd. Gdy wróciły one do dziupli i zobaczyły to wszystko to w podzięce za wszystko podarowały mu one własnie tą kuszę. (koniec bajki)
Więc też wyjaśniłem wątek dotyczący stosunków Daryla z wiewiórkami.

ocenił(a) serial na 7
MrArther

ludzie to forum o walking dead a nie bajki disney

ocenił(a) serial na 6
MrArther

Leże

ocenił(a) serial na 4
derylepl

Wystrugał! DARYL!

ocenił(a) serial na 10
derylepl

Nie no bez jaj... dostał od mikołaja na święta...

derylepl

był myśliwym stąd ta kusza która była narzędziem jego pracy przed epidemią.

ocenił(a) serial na 10
derylepl

A skąd Michone ma katane a Dale dubeltówkę? Każdy coś tam ma. Ja bym miał pewnie skrobaczkę do ziemniaków ktoś inny jakąś tarkę.

ocenił(a) serial na 6
derylepl

z Walmartu, dorzucali do płyty Celine Dione.

ocenił(a) serial na 6
derylepl

No z domu przywiózł ,a skąd niby ?

ocenił(a) serial na 7
ch0ryy

no wiem że każdy coś ma ale to bardziej taka specyficzna broń

ocenił(a) serial na 6
derylepl

A tak na poważnie to wydaje mi się ,że albo on i Merle byli jakimiś myśliwymi albo ukradli z jakiegoś sklepu .Merle z tego co pamiętam chyba miał wiatrówkę więc myślę ,że tak mogło być .

ocenił(a) serial na 9
derylepl

zabił Robin Hood'a zombie

ocenił(a) serial na 8
derylepl

Mozna sie z niego smiac, ale sa na to odpowiedzi :) Merle i Daryl albo utrzymywali sie z łowiectwa albo tak dorabiali/mieli takie hobby. Daryla mial kusze przy ktorej polowal, a Merle mial strzelbe mysliwska (widac ja w akcji na dachu). Dale swoja dubeltowke kupil przed podroza z zona przez Ameryke w kamperze i miala mu sluzyc do ochrony. Andrea swoj pistolet dostala na jakies tam urodziny od ojca, a Michone uwaga SPOILER zabrala katany z pokoju sasiada, ktory kolekcjonowal bron biala po tym jak wybuchla epidemia.