Wiedźmin
powrót do forum 2 sezonu

rozumiem ze rezyserka chce zrobić swoją wizję i nie widze w tym problemu ale pomijając wiele istotnych i ciekawych wątków a zamiast tego wrzucać dziw*ki do kaer morhen to już lekka przesada, nie zrozumienie tematu i płytkość umysłu nie chcąc napisać głupota. Zrobienie z ważnej i wyjątkowo charyzmatycznej postaci jaką jest yennefer , nieudolną pinde bez mocy, która nie wie co ma robić w prawie każdej sytuacji porażkaa. Jaskier bardziej ogarnięty od niej. I tak droga reżyserko, i producentko wymyśleć, że z krwi ciri można zrobić wiedzminski mutagen , a pózniej chcieć podać go ciri.. niesamowite co za durnota przez was przemawia(wstrzyknij sobie swoją krew zostaniesz zaj*bista). Zrobienie z nivellena jakiegos dzika i wymyślanie cudacznych potworów digimonów .. gdzie macie do dyspozycji podane na tacy cały bestiariusz klimatycznych monstrów ... przepraszam za niesprawiedliwą ocenę ale jedynka jest również za nie wyciągnięcie wniosków z poprzedniego sezonu. dno poprostu dno totalne, sam na siebie jestem zły ile ja się naklnąłem przy tym serialu. zmuszałem się do oglądania, wyłączając co chwilę żeby przetrawić odpocząć i zebrać nadzieję że wszystko będzie dobrze i teraz już tylko będzie lepiej .