haha oj tak nie jest tak zle cos cza czasem opisac napisac ,moze warto ale nie wiaodmo co sie patrzy haha
Dzięki choć teraz jest szał na film Dom Dobry ale ja nie lubię jak jest przemoc w filmie agresja itd
Nie wszystko dla wszystkich - kocham miłością absolutną Wojciecha Smarzowskiego, a jego pojawienie się na filmowej mapie Polski było jednym z najważniejszych momentów w moim życiu filmomanki. Chodzę do kina na Smarzowskiego, a dopiero potem na kolejne jego "domy" ;)
Zapewne za niedługo film będzie online,ale przemoc zawsze była,jest i będzie,a taka prawda,że ofiara musi radzić sobie sama,bo nasz rząd ma to gdzieś,tak samo jak zadłużenie NFZ na 21 mld i inne poważne problemy
Nauczyłam się jakiś czas temu skupiać na tym, co ja mogę i na co mam wpływ - oczywiście, wsparcie zewnętrzne jest mega ważne, ale tak naprawdę - wszystko zaczyna się od nas i naszego działania. A poza wszystkim - film polecam - jest ważny i absolutnie potrzebny.
No tak tylko nie mamy wpływu kogo spotkamy na swej drodze,no na początku zawsze jest jak w bajce,a potem wychodzą wady,niedopasowania,kryzysowe sytuację,kłopoty i problemy,a trzeba mieć wsparcie i silna psychikę by przetrwać to,co złe
Otóż to i musimy spełniać swe marzenia,walczyć o to,co najlepsze,nie poddawać się mimo przeciwności losu,nie patrzeć wstecz i być szczęśliwa i spełniona po prostu,bo nasze szczęście nie zależy od obecności faceta :P
Zaczęłam oglądać ten serial Three Girls i przerażające że stare araby potrafią wykorzystywać niewinne nastolatki
Bo dziś mają takie wymagania,że głowa mała wygląd jak z burdelu,wykształcona,by spełniała wszystkie wymagania,a sami przychodzą w klatkach na randkę :D