7,2 176  ocen
7,2 10 1 176
Three Girls
powrót do forum serialu Three Girls

No w pale się nie mieści...

grzybolub

Po pierwszym odcinku, potwierdzam. Kosmos, po prostu ;)

pogodno_2

to znaczy co...jaki kosmos co to za serial o czym???

xxxfilmen

Kolego, zobaczyć trzeba. Jak przyspojleruję, nie powiem, co i z czego mi użytkownicy powyrywają ;)

pogodno_2

haha oj tak nie jest tak zle cos cza czasem opisac napisac ,moze warto ale nie wiaodmo co sie patrzy haha

pogodno_2

Gdzie online jest ;)?

Weronka90

Freedisc.pl

pogodno_2

Dzięki bardzo :)

pogodno_2

Tam jest 1.5 h film czy 3 ozdobne odcinki ?

Weronka90

Trzy odcinki.

pogodno_2

Szukam i widzę tylko film Tragedy girls z 2017

pogodno_2

Albo pokazują się firmy XXX zapewne z 3 laskami :P

Weronka90

Może trzeba mieć tam konto, więc przepraszam za niepełne dane.

pogodno_2

Już znalazłam będę oglądać wieczorem :)

Weronka90

Miłych wrażeń :)

pogodno_2

Dzięki choć teraz jest szał na film Dom Dobry ale ja nie lubię jak jest przemoc w filmie agresja itd

Weronka90

Nie wszystko dla wszystkich - kocham miłością absolutną Wojciecha Smarzowskiego, a jego pojawienie się na filmowej mapie Polski było jednym z najważniejszych momentów w moim życiu filmomanki. Chodzę do kina na Smarzowskiego, a dopiero potem na kolejne jego "domy" ;)

pogodno_2

Zapewne za niedługo film będzie online,ale przemoc zawsze była,jest i będzie,a taka prawda,że ofiara musi radzić sobie sama,bo nasz rząd ma to gdzieś,tak samo jak zadłużenie NFZ na 21 mld i inne poważne problemy

Weronka90

Nauczyłam się jakiś czas temu skupiać na tym, co ja mogę i na co mam wpływ - oczywiście, wsparcie zewnętrzne jest mega ważne, ale tak naprawdę - wszystko zaczyna się od nas i naszego działania. A poza wszystkim - film polecam - jest ważny i absolutnie potrzebny.

pogodno_2

No tak tylko nie mamy wpływu kogo spotkamy na swej drodze,no na początku zawsze jest jak w bajce,a potem wychodzą wady,niedopasowania,kryzysowe sytuację,kłopoty i problemy,a trzeba mieć wsparcie i silna psychikę by przetrwać to,co złe

Weronka90

Nie mamy - mamy wpływ tylko na siebie :)

pogodno_2

Otóż to i musimy spełniać swe marzenia,walczyć o to,co najlepsze,nie poddawać się mimo przeciwności losu,nie patrzeć wstecz i być szczęśliwa i spełniona po prostu,bo nasze szczęście nie zależy od obecności faceta :P

Weronka90

Zgadzam się :)

pogodno_2

Zaczęłam oglądać ten serial Three Girls i przerażające że stare araby potrafią wykorzystywać niewinne nastolatki

pogodno_2

Bo dziś mają takie wymagania,że głowa mała wygląd jak z burdelu,wykształcona,by spełniała wszystkie wymagania,a sami przychodzą w klatkach na randkę :D

pogodno_2

Klapkach oczywiście:P

pogodno_2

Fajny też serial Oszustka i przymierzam się do pl Udar :))

grzybolub

W połowie pierwszego odcinka chciałem wydrapać sobie oczy, wyrwać serce i obciąć genitalia. Dobry post, dude.