No i kolejny serial po Night Stalker poszedl do smieci
ach ci Amerykanie maja bardzo dziwny gust :-(((
Szkoda że skasowali Threshold ale już do tego się przyzwyczaiłem że gnioty takie jak Ghost Whisperer dla przykładu mają się dobrze a dobre seriale często dostają cancel.
Szkoda, że 14 odcinek nie wyszedł poza scenariusz... Chciałbym zobaczyć Carlę Gugino opanowaną przez tójhelisowe DNA. A tak by the way to po tej profetycznej ziomali z "Missing", to według mnie Carla jest najbrzydszą główną bohaterką serialu, jaką widziałem.
13 odcinków, bo czternastego nie nagrali. Serial już skończony i więcej już odcinków nie będzie.
a on sie wogóle kończy? czy jest niedokończony? bo nie wiem czy wogole warto brac sie za ogladanie...
nie warto scenariusz jest poprostu uciet...jakbym wczesniej wiedzial ze bedzie taka sytuacja nie bralbym sie za ogladanie [ ale serial spox ]
Popieram - Carla jest co najmniej ładna.
Szkoda, że anulowali ten serial, chociaż dwa ostatnie odcinki sugerowały problem, z którym scenarzyści mogliby nie być w stanie się uporać -
...:::SPOILER:::...
tej całej zarazy rozpowszechnienie. Mimo że zarażonych jest już ponad 200 osób, które swobodnie chodzą po ulicach i pragną zarażać kolejnych ludzi, serial skręcił w kierunku akcji o charakterze lokalnym oraz dość typowym pomysłom z mniej udanych seriali - mścicielowi oraz małym miasteczku. Te dwa odcinki po tym, co zostało pokazane w odcinku jedenastym, wyglądały dość dziwnie, przynajmniej dla mnie.
...:::KONIEC SPOILERÓW:::...
Mimo wszystko - jednak szkoda.