PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=806867}

Titans

2018 - 2023
6,8 15 tys. ocen
6,8 10 1 15097
5,4 5 krytyków
Titans
powrót do forum serialu Titans

Ogólnie serial jest okej(takie skrzyżowanie Arrowa, Gotham i Punishera) jednak były seriale na podstawie komiksów DC które z początku zrobiły na mnie lepsze wrażenie (Gotham, Arrow, Flash) a z konkurencji (Daredevil i Punisher) i jeśli tego nie spiepsza(Arrow i Flash zaczęły być kloaką, a Gotham miał beznadziejny 3 sezon) to ma szansę te seriale przebić i inne seriale na podstawie komiksów szczegolnie biorąc pod uwagę to że sezon ma tylko 9 odcinków a to oznacza że mało będą mieć okazji coś popsuć. Co mnie w tym serialu najbardziej zdenerwowało to ubiór postaci(który mi przypomina słabe kostiumy z Arrowerse) efekty specjalne(również rodem z Arrowerse, no może jednak trochę lepsze) oraz jedna scena kiedy Raven oglądała grę o tron (gdzie wiadomo że HBO ma tego samego właściciela co DC) które wyglądało podobnie jak Ferduś Kiepski wychwalał Polsat

ocenił(a) serial na 6
jacek140000

Nie napawa mnie jednak optymizmem to że odpowiedzialni za serial są twórcy Arrowerse

jacek140000

Efekty specjalne to dramat. Szczególnie gdy młody Robin np wyskoczył przez okno... dno