PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96266}

To

It
1990
6,8 22 tys. ocen
6,8 10 1 22134
5,6 14 krytyków
To
powrót do forum serialu To

Krótkie pytanie: czy TO jest dostępne na DVD, jeśli tak to gdzie można to dostać-kupić?
Pozdrawiam fanów Kinga.

t_kasiel

W Irlandi np..hehehe.Zawsze sie zastanawiam czy wziac.Kiedys widzialem kawalek i sie kurde boje strasznie

użytkownik usunięty
t_kasiel

Możesz kupić na aukcjach Allegro. .. .

na stronie torrent "btgigs" jest do pobrania na dvd. Ja wlasnie pobralem i w weekend obejrze:)
pozdrowionka

ocenił(a) serial na 9
krzychu1980

ja go kupilem na allegro na dvd z polskimi napisami,a dodatkowo film jest w wersji rezyserskiej o 15 minut dłuższej ;)

michael_84

A możesz zdradzić od jakiego użytkownika? Bo ja znalazłam na allegro, ale tylko z angielskimi napisami (zawsze to lepsze niż nic), choć przy mojej "świetnej" znajomości ang wolałabym jednak z polską wersją językową.

ocenił(a) serial na 9
salus_in_platone

oj czlowieku to juz bylo z 3 lata temu, nie pamietam :)

michael_84

Spoko, ale interesuje mnie, czy to oryginał, czy pirat? Bo szukałam w internecie w różnych sklepach i nigdzie nie znalazłam wersji z polskimi napisami.

salus_in_platone

O, ktoś właśnie wystawił na aukcji na allegro "It" z polskimi napisami. Niestety trochę za drogo dla mnie. Będę musiała się wstrzymać póki co.

ocenił(a) serial na 9
salus_in_platone

No ja wlasnie kupilem za 89zl chyba o ile pamietam! Ale naprawde warto. Jak chcesz mozemy sie na cos wymienic, moj meil to michael_84@o2.pl