Ludziska , napisałem do TVP Polska w sprawie wyemitowania tego filmu:) Piszcie do redakcji (widzowie@tvp.pl) jest duża szansa że go pokażą w TVP1 lub TVP2(z lektorem oczywiście). Odpowiedź dostałem taką że im więcej email-y od widzów tym większa szansa na emisję tego filmu.......później mi podziękujecie... :) a teraz piszcie
Dodam, że jeśli ktoś będzie chciał zdobyć ten film to go zdobędzie. Są natomiast filmy, które bardzo trudno zdobyć i je należałoby wyemitować.
e-mail do redakcji TVP wysłany, pozostaje tylko czekać na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby... ;-)
Hej jest duża szansa na emisję tego filmu !!! Napisałem do tvp tak samo jak wy!!!
Oglądałem go gdy miałem 7 lat i pamiętam tylko 2 sceny ,,jak klown otwiera lodówkę ,a w niej jest głowa'' A druga to ,, jak ten klown kopie dołki i mówi do jakiegoś gościa ,,wybierz sobie jeden '' . Aż dziw że to pamiętam po tylu latach. Napisałem do TVP Więc jeśli mnie nie oleją ,to go puszczą.Zobaczymy. Fajnie by było go sobie przypomnieć. Zaproponowałem im pózny sobotni wieczór zobaczymy!! Może w przyszły weekend? List był dość długi bez pierdół ,a z faktami jak profesjonalista i prawdziwy kinomaniak ;)
Jak wyemitują to zaleta będzie taka, że wszyscy będziemy mieli ten film z profesjonalnym lektorem.