jeden z najgorszych filmow jakie widzialem - kompletnie zadnych emocji..jezeli na kogos ten film moze zadzialac to na dzieci w wieku 5-10..nudzilem sie przez calutki film - stracone 3h..malo brakowalo a bym usnal..ludzie!!! oni w tym filmie strzelali z procy do jakiegos pajaka!!!! dla kogo jest ten film!! co to jest??? power rangers??? tyle sie nasluchalem o tym filmie a to kompletna porazka -dalem mu 1/10 bo nizej sie nie da..pozdrawiam
tu nie jest wazne jak wyglada potwór.. tylko jak działa na psychike zwyczajnych ludzi (dzieci)..
Do filmu trzeba podejść bardziej psychologicznie.. świetnie jest ukazane miasteczko.. typowa dziura i typowi w nim ludzie.. standard King'a.. Poza tym jesli nie dostrzegasz twórczosci Stephen'a King'a to nie ma wogole dyskusji.
Oglądałem to mając 14 lat i nawet sie wystraszyłem, ale głównie na pierwszej połowie filmu. Niedawno to widziałem w całości i nawet spoko ciekawy film, pomimo zmiany punktu widzenia, jaki następuje w trakcie upływu lat
te nie obraża sie kultowych filmików z dreszczykiem oglądałam to jak byłam małym berbeciem :) i bałam sie straszliwie :) jestes paskuda i sie nie wypowiadaj jak sie nie znasz :P
Tworca tematu chyba podnieca sie filmami typu Amityville 2005 albo Teksanska masakra... to sa chore filmy, nudne i wogole bania. Co klasyk to klasyk a ja podziwiam Stephena Kinga chociaz filmu nie ogladalem (jeszcze) to wierze ze jest to pycha dla fanow gatunku. Mam zamiar wlasnie przeczytac ta ksiazke a dopiero potem obejrzec film. A ludzie ktorzy wypowiadaja sie w taki sposob na temat klasykow kina niech spadaja na drzewo albo ogladaja beznadziejne produkcje ostatnich lat (sa wyjatki ale bardzo skromne typu the ring) od tych nowych horrorw zygac mi sie chce. Obejrzcie "Egzorcyste" i "Egzorcyste: Poczatek". ten drugi tytul jest nowy i... BEZNADZIEJNY!!
Pozdrawiam
JEsteś napewno Brzydki to bez dwóch zdań ważysz tyle co moja ręka a modżysz się jak byś był inteligętny a napewno nie jesteś ale mam dla ciebie dobrą wiadomość w Halowen nie musisz zakładać maski.
Jak można dać takiemu filmowi 1!!
To najstraszniejszy horror jaki widziałem...a widziałem już dużo.
Niewiem...może już tyle w życiu widziałeś że nawet to cie nierusza.