PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=117482}

Tom i Jerry

Tom and Jerry
1940 - 2005
7,7 41 tys. ocen
7,7 10 1 40926
7,0 21 krytyków
Tom i Jerry
powrót do forum serialu Tom i Jerry

Pamiętam jak ją oglądałam często w dzieciństwie na Cartoon Network. Mimo upływu wielu lat, jest to wciąż kultowa. Szkoda,że takich jak ta już się obecnie nie produkuje. Nie nazwałabym jej jednak serialem jak jest napisane w tytule, lecz serią filmów krótkometrażowych dla dzieci.

ocenił(a) serial na 10

Hejka, znowu się spotykamy :D Masz rację, brakuje takich produkcji jak kiedyś czyli Tom I Jerry, Ed Edd i Eddy, Krypotnim: Klan na drzewie czy inne. Najbardziej to chyba tęsknie za Ed,Edd i Eddy. To był klasyk według mnie. Szczególnie kultowa scena ,,To mój Koń"

użytkownik usunięty
PMK_Zambrowski

O,hej! :) Pamiętam ciebie z forów o Kevinie. Jeśli widzę kogoś na filmwebie więcej niż raz to przeważnie zapamiętuje z nicka.

Tak,bardzo brakuje teraz takich kreskówek. Kiedyś za dzieciaka mogłam codziennie ją oglądać na Cartoon Network. Kojarzę też Kojota,który próbował dopaść Strusia Pędziwiatra i chyba w końcu mu się udało. Miał za sobą wiele bezskutecznych prób. Fajny też był Dexter,Flinstonowie, Atomówki i Scooby Doo. Nie przepadałam z kolei za Chojrakiem,tchórzliwym psem.