PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=117482}

Tom i Jerry

Tom and Jerry
1940 - 2005
7,7 41 tys. ocen
7,7 10 1 40927
7,0 21 krytyków
Tom i Jerry
powrót do forum serialu Tom i Jerry

Poszukuję odcinka...

użytkownik usunięty

Oglądałem go milion lat temu, ale pamiętam, że niesamowicie zauroczył mnie jego klimat, niestety nie pamiętam za wiele, ale może znajdą się fani co znają na pamięć każdy epizod :P mianowicie głównym motywem było to, że Jerry nie pozwalał się Tomowi wyspać, Tom co noc wychodził do jakiegoś klubu, gdzie grywał na pianinie (???) potem wracał nad ranem do domu i nie mógł zaznać spokoju

jest też możliwość, że to było na odwrót jeśli chodzi o Toma i Jerry'ego ;)

http://www.youtube.com/watch?v=kSQsKZ3ArTU mam nadzieje, że to o ten chodzi ...

użytkownik usunięty
JohnAnthonyF

o.O DOKŁADNIE !!!!!!!!! Dzięki stary :D

A ktoś może pamięta tytuł odcinka ,gdzie Tom grał na wiolonczeli dla jakieś kotki,a Jerry nie mógł zasnąć?

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
sebastian00710

"Pieśń miłości" ; przed chwilą leciał na CN.

ocenił(a) serial na 10
adi112_2

Zaiebisty odcinek, zwłaszcza numer ze szczęką :D

JohnAnthonyF

To może ktoś pamięta, w którym odcinku Tom ucieka przed spadającym ze schodów pianinem?

ocenił(a) serial na 10

Tępy Chooyu! Jak możesz podszywać się pod Bombę Chooyewie?

użytkownik usunięty
Marik1234

Milcz bo tata właśnie wrócił z pracy, z KOLEGAMI PEDAŁAMI, i dzisiaj będzie Marik raaaz, dwaaa trzyyyy i czteeeeeery

ocenił(a) serial na 10

Niestety, już skończył dzieło. Dupa mnie boli.

Ja mam wytatuowany zakaz wjazdu. A ty może rondo? :D

Mam pytanie. Czym różni się odcinek 44 (Love that pup - kochany psiak) od 105 (Tops with pops - najwyższe punkty z hałasami)?
W polskiej wersji oba mają tę samą wstawkę na początku i identyczną fabułę. Pochrzanili coś?

kealion

czy ktoś zna tytuł odcinka w którym taka brzydka jakby królowa zmusza toma do gry na pianinie, potem tom i jerry razem dla niej grają na końcu żyrandol spada

moniablondi86

Pamiętam "Koncert na cztery łapki", ale nie przypominam sobie złej królowej.

kealion

już znalazłam:)))) Amademouse