Touch

2012 - 2013
7,2 6,4 tys. ocen
7,2 10 1 6354
Touch
powrót do forum serialu Touch

Był potencjał, ale się skończył (po 2 odcinkach). Im dalej tym gorzej (1x13 to chyba
przypadkiem jakiś amator stworzył). A wycofali np. Alcatraz, który wg mnie mógł się całkiem
nieźle rozkręcić. Mimo słabej oglądalności miał kilka wątków-asów w rękawie.
Już ciężko się domyślić jak nami manipulują...

ocenił(a) serial na 9
of2288

Ja tam uwielbiam ten serial i dziwie się że jest na FW pełno negatywnych wypowiedzi a średnia serialu to 7.5 -" bardzo dobry"

kamil665544

Po 2 odcinkach może i uważałam, że jest "bardzo dobry"...
Podejrzewam, że negatywne wypowiedzi wynikają raczej z rozczarowania. Tym większego, że w tym samym czasie ściągają dobre seriale z tej samej półki.
Nadal nie uważam, że serial jest zły, bo gdyby tak było pewnie przestałabym go oglądać. Po prostu chcę mocy jaka była na początku, a skoro jej nie dostaje, to narzekam :)

of2288

Szczerze Alcatraz rozczarowało mnie bardzo, nasrali wątkami, których w ogóle nie rozwiązywali, taplali się w absurdach i z odcinka(u?) na odcinek było gorzej.. obejrzałam cały sezon bo naprawdę czułam potencjał i szukam cały czas czegoś pokroju lost (serialu z powiedzmy 'tajemnicą') i dawałam mu szanse ale kompletnie mnie rozczarował.. a szkoda..

noheaven

Właśnie to "sranie wątkami" zakrawało na "tajemnice pokroju lost" i jak by ktoś się tym dobrze zajął... cóż szkoda

of2288

Tak, ja się zgadzam.. i mi to bardzo odpowiadało ale zabrakło mi wiesz.. zajęcia się tym dobrego..

noheaven

Chciałam się wczoraj zająć kontynuacją tego filmu, ale ktoś mi liczby poprzestawiał i nie wygrałam 50 baniek ;P