PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617138}

Touch

2012 - 2013
7,2 6,4 tys. ocen
7,2 10 1 6350
Touch
powrót do forum serialu Touch

Co mnie najbardziej denerwuje to nie przesłodzony serial ale to że w cukierkowej pop papce cywilizacji autyzm przedstawiany jest jako DAR, coś wyjatkowego a osoby autystyczne to jacyś buntowniczy arcygeniusze przecież w rzeczywistości jest to K........DYSFUNKCJA I ZABURZENIE W ROZWOJU w tym przypadku dziecka

ocenił(a) serial na 9
szymsko

a kto Ci się tam każe doszukiwać prawdy ? To jest Sci-Fi.Po obejrzeniu supermana też się spinałeś że on umie latać a nie powinien ?

kamil665544

Buuuahahahaha dobra odpowiedź :D:D:D hehe

szymsko

http://pl.wikipedia.org/wiki/Sawant

ocenił(a) serial na 9
szymsko

Nie oglądam seriali ani filmów jeżeli tematyka mi nie odpowiada.Dlatego,też polecam to rozwiązanie autorowi dyskusji.

ocenił(a) serial na 9
szymsko

radziłabym trochę poczytać o autyźmie, jego objawach i formie. A ja wiem o czym mówię, wychowuję dziecko z lekkim autyzmem.

szymsko

Wszystko jest dysfunkcją i właśnie ktoś z dysfunkcją potrafi dostrzec więcej niż ktoś zdrowy. Po za tym coraz więcej osób choruje na autyzm, nie musi on być wcale taki ciężkiej odmiany. Od i tyle

ocenił(a) serial na 9
mariouszek

cholera.. jestem spostrzegawczy, zwracam uwagę na detale oraz ogólnie więcej dostrzegam.. zniszczyłeś mi życie tym stwierdzeniem, nie spotkałem się nigdy z osobą która tak łatwo skreśla człowieka :( ... nie no, kurdę brechtam się, ale poważnie mówię z tym co wymieniłem wcześniej a nie jestem chory, chociaż społeczeństwo widzi taki ludzi jak ja jako swego rodzaju dysfunkcję, ale owa dysfunkcja nie jest już z mojej winy, więc fukc em and carpe diem but memento mori ;D cheers