PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617138}

Touch

2012 - 2013
7,2 6,4 tys. ocen
7,2 10 1 6350
Touch
powrót do forum serialu Touch

Nowy? sezon

ocenił(a) serial na 3

Wczoraj FOX wyemitowało odcinek podpisany jako 1x13. Obejrzałem go na wyrywki. Nie
dość, że nie spełnia założeń finału sezonu, to w dodatku jest to ta sama bieda, co w
pozostałych epizodach. Mi Touch podobało się tylko przez pierwsze 80 minut, potem szmira
kompletna. Wysiadam z tego pociągu, chyba, że 2x01 da nowe tchnienie temu serialowi, w
co wątpię. Jest masa innych produkcji, które przyćmiewają Touch, nawet jeżeli są w dołku.

ocenił(a) serial na 10
FlashBack

Mnie się wszystkie epizody podobały, ale mnie też zaskoczył odcinek 1x13. Myślałem, że może anulowali serial i nakręcili odcinek finałowy, ale jednak nie. Tak więc o co chodzi z tym odcinkiem? Wie ktoś?

ocenił(a) serial na 3
TylerPL

Podobno specjalny, w kalendarzu miałem, że miały być emitowane dwa odcinki. Jeden przypomnieniowy i ten 1x13, który moim zdaniem powinien być finałem pierwszego sezonu, a był tylko miernym dodatkiem :/ Zresztą to nie pierwsza wpadka FOX, które już zdążyło wyemitować odcinek z połowy drugiego sezonu Fringe po finale, nie wyemitowali też finału pierwszego sezonu Dollhouse. Ogólnie, stacja porażka, tak jak NBC.

ocenił(a) serial na 3
TylerPL

Oglądalność 2.94 przy współczynniku 0.7 xD Cancel, cancel, cancel. Będzie szczęście jak w całości sezon 2 wyemitują. Chociaż i tak przerzucili emisję na piątek, to im już na tym serialu nie zależy :P

ocenił(a) serial na 9
FlashBack

A mi się odcinek podobał ,szału nie było ale miły przedsmak przed 2 sezonem :) Niech go ktoś doda do specjalnych na FW