Wczoraj FOX wyemitowało odcinek podpisany jako 1x13. Obejrzałem go na wyrywki. Nie
dość, że nie spełnia założeń finału sezonu, to w dodatku jest to ta sama bieda, co w
pozostałych epizodach. Mi Touch podobało się tylko przez pierwsze 80 minut, potem szmira
kompletna. Wysiadam z tego pociągu, chyba, że 2x01 da nowe tchnienie temu serialowi, w
co wątpię. Jest masa innych produkcji, które przyćmiewają Touch, nawet jeżeli są w dołku.
Mnie się wszystkie epizody podobały, ale mnie też zaskoczył odcinek 1x13. Myślałem, że może anulowali serial i nakręcili odcinek finałowy, ale jednak nie. Tak więc o co chodzi z tym odcinkiem? Wie ktoś?
Podobno specjalny, w kalendarzu miałem, że miały być emitowane dwa odcinki. Jeden przypomnieniowy i ten 1x13, który moim zdaniem powinien być finałem pierwszego sezonu, a był tylko miernym dodatkiem :/ Zresztą to nie pierwsza wpadka FOX, które już zdążyło wyemitować odcinek z połowy drugiego sezonu Fringe po finale, nie wyemitowali też finału pierwszego sezonu Dollhouse. Ogólnie, stacja porażka, tak jak NBC.
Oglądalność 2.94 przy współczynniku 0.7 xD Cancel, cancel, cancel. Będzie szczęście jak w całości sezon 2 wyemitują. Chociaż i tak przerzucili emisję na piątek, to im już na tym serialu nie zależy :P