PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617138}

Touch

2012 - 2013
7,2 6,4 tys. ocen
7,2 10 1 6350
Touch
powrót do forum serialu Touch

Touch 

ocenił(a) serial na 9

Oficjalnie ogłaszam,że nie będzie 3 sezonu !!!

Osobiście się cieszę,bo poziom spada i nie ma co tego na siłę ciągnąć.W sumie to nie mam pojęcia czemu nie zakończyli go na 2x08.

źródło: http://ha tak.pl/aktualnosci/seriale/30668/Kontynuacja_czy_anulowanie_ Najnowszy_raport/

ocenił(a) serial na 4
kamil665544

szkoda... ;(

kamil665544

przecież to są przemyślanie pracowników hataka a nie oficjalne info

ocenił(a) serial na 4
Marko81

pocieszyłeś mnie ;)

Marko81

Nie zmienia to jednak faktu, że serial i tak najprawdopodobniej zostanie anulowany :)

qlenaa

w twoich snach:)

Marko81

Mam jednak nieco ciekawsze sny niż te o anulowaniu Toucha. Chodzi o to, że już rok temu został prawie skasowany, ale dali mi drugą szansę, której raczej nie wykorzystał :)

ocenił(a) serial na 9
kamil665544

Teraz naprawdę oficjalnie dostał cancela ...

http://ha tak.pl/artykuly/touch-anulowane-trwaja-prace-nad-24-godzinami

ocenił(a) serial na 6
kamil665544

W sumie cieszę się, że serial został anulowany. Poziom w ostatnich odcinkach był już taki słaby, że nie było na co patrzeć.
Osobiście oglądałem ten serial ze względu na Kiefera Sutherlanda, chociaż podejrzewam, że takich osób jest znacznie więcej. Cóż można powiedzieć, rola nie pasująca całkowicie do aktora, który pewnie już wszystkim będzie kojarzył się jako Jack Bauer.
Serial dostał dobre zakończenie, więc jak ktoś nie wytrzymał do końca to warto jedna popatrzeć i dowiedzieć się jak zakończyła się cała historia.

ocenił(a) serial na 9
Valchall

Mi się średnio podobało zakończenie,inaczej je sobie wyobrażałem.Ja oglądałem dla Jake'a. Nie wiem jak inni,ale ja nie widziałem ani jednego odcinka 24 godzin ,to może dlatego było mi łatwiej ;)

kamil665544

A ten serial został jakoś logicznie zakończony czy przerwany bez zamykania wątków? Już się jakiś czas do niego zbierałem a nie lubię oglądać niedokończonych seriali.

ocenił(a) serial na 6
rafus20l

to jest tak - główny wątek zostaje zamknięty (w sumie definitywnie), ale twórcy zostawili sobie otwartą furtkę (w sumie całkowicie bez sensu, bo nie ma szans na kontynuację). ogólnie: pierwszy sezon to taki serial familijny, drugi sezon jest już dużo mroczniejszy. Plus do 7-mego chyba odcinka sezonu drugiego ogląda się baardzo przyjemnie, potem poziom leci dramatycznie w dół.

kamil665544

Nie rozumiem Waszych uwag. Każdy serial opowiada pewną historię, składająca się z wielu wątków. Przypominam, że od początku syn nie komunikował się werbalnie z ojcem, sukcesywnie ojciec nabierał zaufania do liczb otrzymywanych od syna. Więcej przekonał do tego matkę Amelii oraz kolejnych współpracowników. Zauważcie, że ulega zmianie tempo akcji oraz dochodzenia do prawdy, ale ostatecznej nie znamy. Jaka jest rola 36 i jaka maja w tym rolę obserwatorzy. Nie zastanawia Was pełny ciąg liczbowy umieszczony w książce?

Jale ma niespełna 12 lat. Kontynuacja serialu miałaby sens, gdy dorośnie lub będzie na progu dorosłości. Do tego czasu znajduje się pod ochroną ojca... Realnie zakończenie serialu pozwala nakręcić nowy z nowymi aktorami...

ocenił(a) serial na 7
valnar

Zakończenie drugiego sezonu było według mnie równie słabe jak cały sezon. Zresztą cała ta teoria spiskowa dotycząca 36, obserwatorów i algorytmu, który na zawsze zmieni świat była jakąś totalną bzdurą. Pierwszy sezon miał dobry klimat, podobały mi się powiązania pomiędzy ludźmi żyjącymi w różnych zakątkach świata, to jak jak splatały się ich losy. Liczyłam na to, że Avram odegra w serialu jakąś istotną rolę. Zupełnie nie rozumiem, dlaczego rabin zarzucił mu, że się wtrącił, przecież on zupełnie nic nie zrobił, latał tylko za Jackiem. Rozczarowało mnie jednak to, że nie znalazł w sobie siły, by się sprzeciwić, po prostu postanowił wrócić do Nowego Jorku. Aster Corps i reprezentująca ją Nicole Farington okazały się żałosne, a nie demoniczne. Niby taka wielka korporacja dysponująca ogromnymi pieniędzmi, a nawet nie potrafiła załatwić sobie porządnej ochrony. Jej postępowanie wzbudzało we mnie uczucie politowania. Farington dąży niby po trupach do celu, jest w stanie zrobić wszystko, by ocalić firmę, a rzekomo drogocenne obiekty badań śmigają sobie na herbatkę na pobliski bazar bez nadzoru. Boże, przecież to jakiś absurd! i w jaki niby sposób podczas ich snu komputer wyławiał z ich mózgów jakąś sekwencję liczb?! 36 cierpi ponoć na bezsenność, nic nie jest w stanie im pomóc, ale oczywiście Aster Corps opracowało magiczną pigułkę, po połknięciu której każdy zapada w kamienny sen ahhaha Co ciekawe, aby wybudzić pogrążonego we śnie delikwenta wystarczy delikatny klaps w policzek! No i jeszcze i ten cały psychol mordujący 36. Kto mu w ogóle zlecił niby tę misję? Skąd miał foty 36? I po kiego wała ratował jakiegoś napotkanego dziada w kanonie czy gdzie tam się wybrał na wycieczkę, aby odnaleźć Boga czy co tam sobie ubzdurał?!