PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617138}

Touch

2012 - 2013
7,2 6,4 tys. ocen
7,2 10 1 6350
Touch
powrót do forum serialu Touch

Warto?

ocenił(a) serial na 6

Obejrzałem 1 odcinek, bardzo mi się spodobał. Drugi już mniej, trzeciego nie obejrzałem do końca. Warto oglądać dalej?

blyskotliwa_bestia

Stoję dokładnie przed tym samym dylematem, z tą różnicą, że na 3 epizodzie zasnąłem ;) Ale dziś podejmę wyzwanie i dam znać czy warto w to brnąć.

Dr__House

I jak? Warto oglądać? :)

Asia91r

Niby oglądam dalej, jestem na 9 odcinku, ale szczerze powiedziawszy chyba straciłem już nadzieję, że serial powróci do poziomu z pierwszego odcinka... Jak bardzo Wam się nudzi to można obejrzeć, ale jeśli oczekujecie wielkiego WOW to nic z tego ;)

blyskotliwa_bestia

Kilka pierwszych odcinków pierwszego sezonu było naprawdę super. Potem coś zaczęło się psuć i końcówkę I serii obejrzałam już bez większych chęci. Ale teraz śledzę II sezon i to trochę jak sinusoida - jeden odcinek dobry, coś się dzieje, żeby w następnym znowu poziom spadł. Ale mało zostało mi do końca, więc już dokończę ten serial :P

ocenił(a) serial na 3
blyskotliwa_bestia

Ja po ośmiu odcinkach sobie odpuściłem, największa pomyłka Kiefera w jego karierze.

ocenił(a) serial na 8
blyskotliwa_bestia

tylko pierwszy sezon, drugi to dno

ocenił(a) serial na 4
blyskotliwa_bestia

Ja wymiękłam przy drugim odcinku... Naiwny ten serialik jest strasznie, a szkoda, bo temat fajny...