PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617138}

Touch

2012 - 2013
7,2 6,4 tys. ocen
7,2 10 1 6353
Touch
powrót do forum serialu Touch

telefon

ocenił(a) serial na 10

wie ktos co to za telefon , ten który podróżuje po całym swiecie? :p

ocenił(a) serial na 9
londontown

a co chcesz kupić ;d ? widzę że nieźle oceniłeś ^^

ocenił(a) serial na 9
kamil665544

żałosne są opcje tego forum..."ReplyEditValidator.cant.edit.reply" -,-

edit:szukałem w necie ale nie da się znaleźć bo jak się wpisze 'touch cell phone' czy coś w ten deseń to wyszukuje dotykowe telefony xD
trzeba przejrzeć odcinki i szukać napisów na komie

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

1. zastanawiam sie :P interesujące to rzecz :) dla mnie wszyystko w czym bierze udział Kiefer jest doskonałe albo prawie doskonałe ^^
2. ok bede szukac dalej :)

ocenił(a) serial na 9
londontown

http://www.youtube.com/watch?v=Yz2HFwRJt_Y&feature=youtu.be
lepszego filmiku już się nie da znaleźć-niestety na komie nic nie pisze...chyba byś musiał napisać maila do twórców serialu ale czy warto ;d

kamil665544

Ja mam takie pytanie z innej beczki, także związane z telefonem(może czegoś nie obejrzałem dokładnie xD ) Ten facet, który zgubił telefon, najpierw dzwoni do tej babki z centrum i mówi, że zgubił telefon, a za chwilę, z tyłu ukazuję się zdjęcie jego córki, a następnie pani z centrum dzwoni do tego chłopaka, który ma ten telefon... Czegoś tu nie ogarniam xD

ocenił(a) serial na 7
Gacor

Obejrzyj sobie jeszcze raz fragment od 26 minuty.

Te 2 Japonki mają telefon i jedna z nich mówi, że zna kogoś kto może wyświetlić wszystko z tej komórki na telebimach a potem podrzuci go swojemu następnemu klientowi, który leci do Kuwejtu czyli tam gdzie jest ten chłopak z bombą. Facet który zgubił ten telefon jest w Tokyo akurat w tej same chwili w której wszystko jest z niego wyświetlane ale musiało to wszystko być wcześniej skopiowane przez tego znajomego tych dziewczyn bo fizycznie telefon dawno już trafił do Kuwejtu.

Nie wiem czy jasno to wytłumaczyłem ale tak to właśnie trzeba rozumieć.

ocenił(a) serial na 7
londontown

Trochę mi to przypomina HTC albo Motorole... może jakiś nowy model? albo telefon stworzony tylko na potrzeby serialu bo nie widać żadnego loga ani napisu wskazującego markę. Ewentualnie jakiś Japoński wynalazek, tyle że u nich w 99% rynek komórek został zdominowany przez Panasonica i są to normalne telefony (głównie rozkładane z klapką) a nie smartphone'y.

londontown

Jest to HTC, ponieważ ma typowo wyrzeźbione wejście na mini jacka. Dalej to wystarczyło przejrzeć grafiki w googlach pod hasłem "HTC" i patrzeć na charakterystyczne detale takie jak podwójny flash lub kratka od głośnika i łatwo można znaleźć. :-)

Jest to: HTC EVO 4G