PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617138}

Touch

2012 - 2013
7,2 6,4 tys. ocen
7,2 10 1 6350
Touch
powrót do forum serialu Touch

kto może niech ogląda! Polecam...

ocenił(a) serial na 5
wito_filmweb

ciekawe czy tak powiesz po trzecim odcinku.robi się nudny.5/10

ocenił(a) serial na 4
macstar

obejrzałem i nie zmienię zdania :D kocham to jak przeplatają się wątki i nawet ten z tymi Chinkami "barbie" co był już w poprzednim odcinku :D czekam na więcej a z tego co wiem teraz będzie ciekawy odcinek bo spot widziałem... ten chłopak bedzie znów w niebezpieczeństwie i ciekawe czy kiedyś coś powie :]

ocenił(a) serial na 8
wito_filmweb

Mnie też on zachwyca ;]

wito_filmweb

jestem innego zdania ( a jak wiadomo takie przecież można mieć). dla mnie to jednak zbyt lukierkowe. tak wszyscy ładnie się godzą ratują i spaja w całość logiczną choć dziecinną, takie miałem odczucie po pilocie. obejrzałem drugi odcinek i to samo. kolejne liczby, kolejny przypadek do uratowania i powiązanie splotów kilku osób z wielkim szczęśliwym zakończeniem. daruję sobie te pozycję

ocenił(a) serial na 4
shmitt

trochę masz racji jak dla mnie... nie powinno być tak że wszystko szczęśliwie się kończy itd, ale ogólnie podoba mi się

wito_filmweb

na tym to polega - podoba się tobie to oglądaj. życzę dużo ciekawych emocjonujących wrażeń podczas śledzenia losów bohaterów. do mnie to nie przemówiło kompletnie. a już najbardziej scena, gdy telefonistka w rozmowie z chłopakiem mówi mu, że zna osobę zajmującą się wyposażeniem kuchni i na końcu oczywiście szczęśliwie owy piec ląduje u rodziny:) Ale cóż to tylko dla telewizji....
Pozdrawiam fanów serialu

p.s. to nie Chinki tylko Japonki

ocenił(a) serial na 4
shmitt

haha ;D wiedziałem, że pomylę ;D

ocenił(a) serial na 8
wito_filmweb

Pierwszy odcinek był... zdumiewający, to chyba najlepsze słowo jakie potrafię znaleźć. To był najlepszy serial jaki widziałem.
Niestety drugi i trzeci odcinek to już nie to samo. Jest dobry i na pewno będę go oglądał, ale nie jest to już tak dopracowane i emocjonujące jak początek.

Gubio

Wie ktoś na jakim kanale to leci w USA? i tak będę oglądał eng. wiec moze mam ten kanał w TV :)

ocenił(a) serial na 8
gaco123

Fox

Nie wiem czego oczekiwaliście po serialu, ale ja jestem oczarowana i mam nadzieje, że będzie 2 sezon.

claudie

Także mam nadzieję :)) odpowiedni klimat, akcja, obsada bez zarzutu.

A widzieliście konkurs dla fanów? Do dziś jeszcze jest, można sobie wejść i kliknąc, zabawa taka :)

Maj_ka_T

widzieliście. zabawna sprawa.
serial obczaiłem niedawno, tematyka dla mnie odpowiednia, ostatnio troche akcja podupada jak dla mnie, ale oglądam dalej.