obejrzałem i nie zmienię zdania :D kocham to jak przeplatają się wątki i nawet ten z tymi Chinkami "barbie" co był już w poprzednim odcinku :D czekam na więcej a z tego co wiem teraz będzie ciekawy odcinek bo spot widziałem... ten chłopak bedzie znów w niebezpieczeństwie i ciekawe czy kiedyś coś powie :]
jestem innego zdania ( a jak wiadomo takie przecież można mieć). dla mnie to jednak zbyt lukierkowe. tak wszyscy ładnie się godzą ratują i spaja w całość logiczną choć dziecinną, takie miałem odczucie po pilocie. obejrzałem drugi odcinek i to samo. kolejne liczby, kolejny przypadek do uratowania i powiązanie splotów kilku osób z wielkim szczęśliwym zakończeniem. daruję sobie te pozycję
trochę masz racji jak dla mnie... nie powinno być tak że wszystko szczęśliwie się kończy itd, ale ogólnie podoba mi się
na tym to polega - podoba się tobie to oglądaj. życzę dużo ciekawych emocjonujących wrażeń podczas śledzenia losów bohaterów. do mnie to nie przemówiło kompletnie. a już najbardziej scena, gdy telefonistka w rozmowie z chłopakiem mówi mu, że zna osobę zajmującą się wyposażeniem kuchni i na końcu oczywiście szczęśliwie owy piec ląduje u rodziny:) Ale cóż to tylko dla telewizji....
Pozdrawiam fanów serialu
p.s. to nie Chinki tylko Japonki
Pierwszy odcinek był... zdumiewający, to chyba najlepsze słowo jakie potrafię znaleźć. To był najlepszy serial jaki widziałem.
Niestety drugi i trzeci odcinek to już nie to samo. Jest dobry i na pewno będę go oglądał, ale nie jest to już tak dopracowane i emocjonujące jak początek.
Fox
Nie wiem czego oczekiwaliście po serialu, ale ja jestem oczarowana i mam nadzieje, że będzie 2 sezon.
Także mam nadzieję :)) odpowiedni klimat, akcja, obsada bez zarzutu.
A widzieliście konkurs dla fanów? Do dziś jeszcze jest, można sobie wejść i kliknąc, zabawa taka :)