Na Netflix. Bardzo dobry serial. Fajna akcja. Dobra gra aktorów. Klimatyczny. Muzyka super. Polecam.
Świetny, naprawdę wciąga. Trzyma w napięciu. Zakończenie trochę do dupy, uważam że po tylu przejściach i problemach mogli już im na koniec dać spokój. Generalnie polecam, chociaż gdzieś wewnątrz wciąż mnie męczy, że Zapaty nie spotkała sprawiedliwość i gdzieś od 10 odcinka było wiadomo już kto to zrobił ale wciąż wyjaśnienie i odkrycie sprawcy było przeciąganie aż do 20 minut przed końcem ostatniego odcinka. Szkoda, że serial skasowano bo troszkę się uciął wątek i nie wiadomo do końca co dalej.
A skąd informacja ze serial skasowany? Na insta oficjalnym serialu nic nie zauważyłam. Chociaż hiszpańskiego nie znam wiec mogłam przeoczyć
Ktoś powyżej pisał, że skasowano. Ja próbowałam szukać jakiś informacji ale kompletnie nic nie znalazłam prócz informacji, że serial jak leciał w hiszpańskiej tv okazał się kompletna klapą. Dopiero kiedy Netflix odkupił serial i niedawno wrzucił na swoją platformę bije rekordy popularności. Z tego też względu nie wiadomo czy twórcy będą kontynuować serię skoro w tv się nie sprawdziła.
Na netflixie w Hiszpanii i innych krajach, tak przeczytałam w artykule gdzieś w sieci
Dziwne bo patrząc na to ile serial ma głosów na filmwebie czy imdb to można wnioskować, że serial to bardzo wielka nisza.
Ten serial cały czas jest na netflixie. Przed momentem skończyłem oglądać. Polecam mocno, jest fantastyczny, świetna intryga, trzyma w napięciu i zaskakuje na końcu.
A ja tam się cieszę, że skasowany. Mam taką nadzieję, że nie będzie kontynuacji, bo to zwykła strata czasu. Więcej w innym moim wpisie.
Moja subiektywna ocena jest niestety zupełnie odmienna. Początkowo rzeczywiście bardzo podobał mi się serial, ale im dalej w las, tym gorzej.
Rozwleczone do granic wytrzymałości. Nie dość, że az 13 odcinków na tak przewidywalną historię, to jeszcze każdy odcinek ponad godzinę. Szkoda czasu i nerwów.
Większość postaci w filmie ostro irytuje. Za dużo bohaterzenia mocno związanego ze skrajną głupotą.
Bohaterowie co chwilę jadą sami bawić się w śledczych, Policję i jeszcze kto wie w kogo, oczywiście sami, bez wsparcia. Mocno irytujące to było już od połowy sezonu.
Dosłownie zmęczyłem ten serial. Gdyby pojawił się drugi sezon nie będę go raczej oglądał. Jeden główny otwarty wątek (jeden ze zbirów pozostaje wolny) nie jest warty marnowania kolejnych kilkunastu godzin życia.
Aż takiej atencji szukasz, że kopiujesz i wklejasz ten komentarz pod każdym postem?
przygadał kocioł garnkowi :) W innym miejscu o to zapytałeś i tam też Ci odpowiedziałem :D