PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=817405}

Toy Boy

2019 -
6,6 12 tys. ocen
6,6 10 1 11606
5,5 4 krytyków
Toy Boy
powrót do forum serialu Toy Boy
diabelek99

Netflix

AaasiczkaaA

ktoś już widział, chciałby się wypowiedzieć czy warto? :)

ocenił(a) serial na 8
Jackie88

Jeszcze ie skończyłem ale raczej warto. Jest fajny klimat

użytkownik usunięty
Slighty_2

skasowany

użytkownik usunięty

https://upflix.pl/serial/zobacz/toy-boy-2019

Slighty_2

polecili mi go bo obejrzeniu Zadzwon do Saula -obejrzałem jeden odcinek i szału nie ma

ocenił(a) serial na 9
Jackie88

bardzo dobry serial szkoda ze tylko 1 sezon

ocenił(a) serial na 3
Jackie88

Nie warto!

ocenił(a) serial na 10
diabelek99

Na Netflix. Bardzo dobry serial. Fajna akcja. Dobra gra aktorów. Klimatyczny. Muzyka super. Polecam.

ocenił(a) serial na 10
MonWik

Świetny, naprawdę wciąga. Trzyma w napięciu. Zakończenie trochę do dupy, uważam że po tylu przejściach i problemach mogli już im na koniec dać spokój. Generalnie polecam, chociaż gdzieś wewnątrz wciąż mnie męczy, że Zapaty nie spotkała sprawiedliwość i gdzieś od 10 odcinka było wiadomo już kto to zrobił ale wciąż wyjaśnienie i odkrycie sprawcy było przeciąganie aż do 20 minut przed końcem ostatniego odcinka. Szkoda, że serial skasowano bo troszkę się uciął wątek i nie wiadomo do końca co dalej.

Dulce_Art

A skąd informacja ze serial skasowany? Na insta oficjalnym serialu nic nie zauważyłam. Chociaż hiszpańskiego nie znam wiec mogłam przeoczyć

ocenił(a) serial na 10
rybka10002

Ktoś powyżej pisał, że skasowano. Ja próbowałam szukać jakiś informacji ale kompletnie nic nie znalazłam prócz informacji, że serial jak leciał w hiszpańskiej tv okazał się kompletna klapą. Dopiero kiedy Netflix odkupił serial i niedawno wrzucił na swoją platformę bije rekordy popularności. Z tego też względu nie wiadomo czy twórcy będą kontynuować serię skoro w tv się nie sprawdziła.

Dulce_Art

Niby gdzie bije rekordy popularności?

ocenił(a) serial na 10
Meldondg_Lord

Na netflixie w Hiszpanii i innych krajach, tak przeczytałam w artykule gdzieś w sieci

Dulce_Art

Dziwne bo patrząc na to ile serial ma głosów na filmwebie czy imdb to można wnioskować, że serial to bardzo wielka nisza.

ocenił(a) serial na 9
Meldondg_Lord

Ten serial cały czas jest na netflixie. Przed momentem skończyłem oglądać. Polecam mocno, jest fantastyczny, świetna intryga, trzyma w napięciu i zaskakuje na końcu.

ocenił(a) serial na 3
kasper713

Zaskakuje? Błagam. To zwykły gniot. Więcej w innym moim wpisie.

ocenił(a) serial na 3
Dulce_Art

A ja tam się cieszę, że skasowany. Mam taką nadzieję, że nie będzie kontynuacji, bo to zwykła strata czasu. Więcej w innym moim wpisie.

ocenił(a) serial na 3
diabelek99

Moja subiektywna ocena jest niestety zupełnie odmienna. Początkowo rzeczywiście bardzo podobał mi się serial, ale im dalej w las, tym gorzej.

Rozwleczone do granic wytrzymałości. Nie dość, że az 13 odcinków na tak przewidywalną historię, to jeszcze każdy odcinek ponad godzinę. Szkoda czasu i nerwów.

Większość postaci w filmie ostro irytuje. Za dużo bohaterzenia mocno związanego ze skrajną głupotą.

Bohaterowie co chwilę jadą sami bawić się w śledczych, Policję i jeszcze kto wie w kogo, oczywiście sami, bez wsparcia. Mocno irytujące to było już od połowy sezonu.

Dosłownie zmęczyłem ten serial. Gdyby pojawił się drugi sezon nie będę go raczej oglądał. Jeden główny otwarty wątek (jeden ze zbirów pozostaje wolny) nie jest warty marnowania kolejnych kilkunastu godzin życia.

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 7
Daniel8919

Aż takiej atencji szukasz, że kopiujesz i wklejasz ten komentarz pod każdym postem?

ocenił(a) serial na 3
Bobocat

przygadał kocioł garnkowi :) W innym miejscu o to zapytałeś i tam też Ci odpowiedziałem :D

ocenił(a) serial na 7
Daniel8919

Podeślij link, bo sobie nie przypominam?

ocenił(a) serial na 7
Daniel8919

Tak myślałem atencjuszu

Daniel8919

Znowu to samo?