Świetny serial, nieustannie trzyma w napięciu, a każda scena jest po coś, nie ma tzw. zapychaczy. Zabolała mnie jednak ostatnia scena... Wierzycie, że Triana może jednak żyć? (w sensie, że ma śpiączkę czy coś). Jakieś info co do powrotu aktorki na plan?
Podbijam! Jako, że już oficjalnie wiadomo, iż ekipa wraca na plan, to czy ktoś natknął się na jakąś informację odnośnie kontynuacji wątku Triany i powrotu tej aktorki do obsady? Co niektórzy aktorzy już się zapowiedzieli, że cieszą się na 2 sezon, a u niej cisza...?! Czy ja coś pominęlam? Czyżby to był ostateczny koniec Triany?? A może, aktorka na razie nie może zdradzać swojego powrotu przez takie, a nie inne zakończenie, aby do końca widz się zastanawiał czy przeżyje hmm... Dla mnie byłaby to wielka szkoda, bo naprawdę podoba mi się gra Marii, o wiele bardziej niż Jesusa. W jego postać nie umiałam się aż tak bardzo wczuć, pewnie trochę przez jego sztywniactwo. No i dlatego moim zdaniem dużo przy niej zyskiwał.
Btw. Zapomniałam dodać, że na elcultura pl napisali "Federica ze swojej strony pokazała swoją radość z bycia częścią obsady, w której ponownie pojawią się także: Cristina Castaño (Macarena), Adelfa Calvo (Benigna), María Pedraza (Triana) i pozostała część poprzedniej obsady". Więc ciekawe ile w tym prawdy, że Maria jednak powróci... Na innych tego typu stronach o 2 sezonie serialu też jest wymieniana do powrotu wśród obsady bez zmian.