http://www.youtube.com/watch?v=gecVhbAfXHg biorę się za oglądanie ;)
No to jeszcze trzy odcinki i oficjalnie nie wiem co dalej będzie z moją "manią" transformers...
zawsze można wrócić do początku :) Ja przyznam już właściwie nie pamiętam o czym były pierwsze odcinki xD. Mam nadzieję, że jeszcze pokaże się jakaś seria, może fani nie dadzą spokoju twórcom TF:P i ci ulitują się tworząc czwarty sezon ;) Ale zawsze też możemy napisać czwarty sezon tak jak to robiliśmy pod koniec drugiego ;) niezłe nawet nam to wyszło :)
Niestety pisane historie u mnie nie działają... najpewniej zacznę z powrotem od G1 i potem rocznikami ale to już nie będzie to samo, koniec nowości. Niby producenci planują jakiś nowy serial czy tam coś większego ale gdy skończy się Prime to już nie będzie dla mnie tak fajnie jak kiedyś. Mam tylko nadzieje że prócz filmu pan Cullen i Welker zostaną jeszcze do czegoś wzięci.
Faktycznie mogliby się zlitować i zrobić sezon 4 albo i więcej : D Co do odcinka Oj Ratchet masz przerąbane ; p Czy mi się zdaje czy oni chcą odnowić Cybertron o.O bo niezbyt rozumiem ale to tak wygląda. Wie ktoś może o co chodziło w kłótni Bee z Smokescreen'em? Mam nadzieję, że w tej nowej serii będą wszyscy z TF:P -.-
Na pewnej amerykańskiej stronie widziałam że na coś się jednak zapowiada.Nie będzie to raczej serial ale raczej film pt:Predacons rising.Może akurat się nad nami ulitowali? :) Wydaje mi się że chyba chodzi o kreskówkę o której teraz mowa ;)
Sądząc po tytule to chyba faktycznie kontynuacja Prime ; ) Ciekawe czy to będzie film puszczony w telewizji czy w kinie.
Też jestem ciekawa tutaj jest link do strony http://tfwiki.net/wiki/Transformers:_Prime_(cartoon) trzeba zjechać pod 3 sezon i będzie napisane TV movie i wcisnąć tytuł. :)
Jesienią tego roku trafi do kin to ciekawe kiedy i czy w ogóle będzie w polskiej wersji ; ) Jestem za tym żeby ten film trwał 365 dni : D Z tego co napisali to epilog ( google tłumacz xD) i on przyniesie kres kreskówki :( A jednak koniec TF:P ... So close *∩*
Też jestem bardzo ciekawa czy przetłumaczą mam taką nadzieję :) Co do końca kreskówki aż serce mnie boli kiedy myślę że nie będzie nic dalej. I co ja będę potem oglądać? ;( Jeśli to ma być koniec to powinien naprawdę długo trwać przynajmniej te 45min. ;)
Wiecie może cokolwiek o dubbingu sezonu 3? Albo czy chociaż mają zamiar to tłumaczyć. Ja też mam załamkę, że to już koniec ;( Jak dla mnie to była najfajniejsza seria ; (
Myślę tak samo jak ty.O dubbingu nic na razie nie wiem obserwuję regularnie stronę CN lecz nic nie ma na lipiec.
Może akurat puszczą w sierpniu albo we wrześniu.Przynajmniej mam taką nadzieję :).
I ten moment gdy spojrzę na Transformers Prime na filmwebie, a tu 0 zaplanowanych odcinków :C
Ej, no ej.! TF miało już tyle różnych serii.... Zbliża się filmowa czwóreczka, a nad następnymi seriami na 100000% będą myśleć.... Transformery stały sie już tak znane, że nie opłacałoby im się tego skończyć... Nie ta seria, to bd inna.;3
Oglądałam już G1, Armade, RiD, Cybertron, Energon, Animated filmy i wiadomo Prime, producenci Prime na razie tylko coś tam napomkneli o tym że chcą nowy serial Tf zacząć w 2014 , to że film też swoje ale ten film to raczej takie pożegnanie z Prime (żeby tylko czegoś nie odwalili) , a co do TF 4 Bay'a - po obejrzeniu trzeciej części nie cieszę się na tą wiadomość, obejrzeć obejrzę dla pana Cullen'a ale jeśli poszedł dalej w kierunku ludzi a nie robotów to chyba po raz pierwszy będę przewijać tylko na sceny z bossem którego z klasycznego i stylowego peterbilt'a zmienili na przesadnie odpicowany kontener klasyczne "jump the shark".
O następne seriale się nie martwię :D co jakieś parę lat wychodzi nowa seria ale pytanie czy do tego czasu nie zapomnę wspaniałego głosu i osobowości boss'a no i pytanie czy będzie w tych nowych seriach (no dobra to jest raczej pewne). A Prime po prostu miały na mnie duży wpływ jak nic do dotąd, mam do nich ogromny sentyment. (się opisałam...)
zawsze można zacząć oglądać od nowa :) Racja co do 4 Bay'a, znając życie to ograniczą się do paru ujęć z botami, a większość filmu wypełni jakaś blondi i kolejny facet, który "przypadkiem" zobaczył TF-y ;( A co do nowego wyglądy botów... cóż pozostawię tę kwestię bez komentarza... nie ma to jak przerobić Bee z cudownego *O* Chevroleta Camaro na... starego volkswagena golfa T_T... ja chyba od nowa obejrzę Animated (bardzo lubię tę serię ze względu na świetnego Prometeusza Black'a ;)) a potem przejdę znowu do pierwszych odcinków Prime. Czy mi się tylko wydaje, czy między animated a prime jest bardzo dużo podobieństw?
Producenci sami wspomnieli że wzorowali się na G1 i Animated. Ja chyba zacznę od dwóch sezonów G1 potem RiD i po kolei dalej, ale wiem że to nie będzie to samo bo nie będzie tej nowości i zaskoczenia. Co do Bee nie wiem czy mówić bo Bay sam nie wie co chce ale podobno znowu zmienili koncepcje, ale dopóki nie zobaczymy filmu niczego nie możemy być pewnymi.
Ten wygląd już jest miły dla oka:
http://www.google.pl/imgres?um=1&sa=N&biw=1280&bih=713&hl=pl&tbm=isch&tbnid=xn8O nO0WUel1HM:&imgrefurl=http://www.seibertron.com/movie/index.php&docid=BLsx1mHaFw RCsM&imgurl=http://www.seibertron.com/images/spotlights/tf4-bumblebee-new-camaro .jpg&w=921&h=400&ei=rIjfUfCLJIrcPdrggeAM&zoom=1&ved=1t:3588,r:11,s:0,i:114&iact= rc&page=1&tbnh=148&tbnw=328&start=0&ndsp=16&tx=247&ty=50
może nie chcieli żeby porównywać ich Bee z Prime.
no ten Bee wygląda znacznie lepiej ;) Co prawda Bee Bay'a wyglądał bardzo podobnie do Bee z Prime ale w Prime było powiedziane, że Bee nie jest Chevroletem tylko fikcyjną Urbaną ;) Choć bardzo podobną :) A teraz jeszcze zmienili mu kolor... Dobra Bee jeszcze przeżyję ale niebieski Smok'e??? Dobrze, że poprzestali tylko na nich, jakby zrobili różową Arcee to za każdym razem jakbym ją zobaczyła wybuchłabym śmiechem :) Ogólnie nie wiem dlaczego ale wydaje mi się, że sezon trzeci jest odrobinę naciągany i niektóre sytuacje są bardzo przewidywalne...
Śpieszno im do końca, dla nich to tylko forsa. Na deviantArt był rysunek z różową Arcee, i jak bym była jej przeciwnikiem to w tym kolorze nie brałabym jaj poważniej niż lalkę Barbie, i fakt nowy kolor Smok'a działa na nerwy.
Niebieski Smoke wygląda jakoś tak poważnie. Mi to jakoś nie pasuje... No taki wygląd Bee można zaakceptować ale Chevroleta nie pobije. ; p Różowa Arcee + jej charakter? Co to by było o_o