PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1092
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

-.-

ocenił(a) serial na 9

http://www.youtube.com/watch?v=VS8j45Tc0_U&feature=youtu.be I know that is zła jakość, ale twórcy TFP, tak strasznie mnie wkur**li...-.- Idę im nakopać do zadków, za taki wybląd mojego męża, Smoke'a...-.-

użytkownik usunięty
smokey_TFP_fan

Bez przesady nie wygląda tak źle. ;)

ocenił(a) serial na 9

dla mnie wygląda...;C

użytkownik usunięty
smokey_TFP_fan

Będziesz musiała się przyzwyczaić ja nie mogę znieść za bardzo nowego wyglądu Bee ale już się przyzwyczaiłem. :))

ocenił(a) serial na 9

może racja... mi teć Bee, w tych barwach przeszkadzał, ale jest w końcu git.^ ^ Tak, myślę, że zmiana koloru, ma pewien związek z tym, że Smoke ma nową funkcje....

użytkownik usunięty
smokey_TFP_fan

Możliwe :))

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

OMG co oni mu zrobili????

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

hahahahaha, moja reakcja była podobna.^ ^

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

jakaś masakra... jak oni mogli?? Może jeszcze przemaluj Arcee na róż?? To by dopiero było...

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

hahaha, poszli za OP i też zmienili image.^ ^ Arcee, jak słit landrynka.? Jak dla mnie spox, tylko, że nie wyobrażam sobie słit różowej laseczki z jej charakterkiem.....;P

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

racja, racja ;) Ale w sumie to mogło by się jej przydać, bo jak to mówią ,,cicha woda brzegi rwie" ;)

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

Po prostu, róż kojarzy mi się z takimi panienkami, które pusto mają w głowie... Arcee, taka nie jest.. chociaż, zakochana Arcee, to już może tak.^ ^ Mogliby jej dać 'faceta'.^ ^

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

ciekawe kim by był jej facet ^^

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

dla mnie Cliff, był idealny.... Bo, był śmieszny i taki w sam raz dla niej,, chamstwo, że zginał od tak na początku serialu....

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

no nie? Cliff ogólnie był fajną postacią (mam na myśli wszystkie pozostałe części np. G1 itp) moim zdaniem coś za szybko się go pozbyli ;( Było by fajnie jakby pojawił się Jazz ;)

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

Cliff, był dla Arcee, jakby stworzony.^ ^ Ja się o Jazza modlę, lecz myślę, że to nie możliwe.... Już pojawił się Ultra Magnus, więc na więcej nie ma chyba co liczyć....;C

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

Jak przerobią Smoke'owi charakter to idę z tobą im nakopać -.- Różowa Arcee ? Może jeszcze zielony Knockout, pomarańczowy Star i różowy Megatron X D Cliff był spoko ^^ Szukamy Arcee partnera ! : D

ocenił(a) serial na 9
Knockie_XO

charakteru to może mu nie zmienią, ale wygląd to już tak..... Różofy Mega, powiadasz.? A to wyglądałoby ciekawie nie powiem.^ ^ Założę, dla Arcee normalnie koto na portalu randkowym.xD "Urocza autobotka, szuka bratniej duszy..".xD

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

Co jak co ale ona to ma wybór, pozazdrościć : D Tyle chłopaków, a ona i tak sama xD O a do różowego Mega jeszcze kokardki ? : D W tym wypadku gdyby się denerwował to zamiast się bać lub coś to bym się turlała ze śmiechu xD

ocenił(a) serial na 9
Knockie_XO

W sumie.. jak to mówi moja mama "Jedyna babka wśród facetów", no, ale nie każdy jest jej ligą.. lub, może bardziej nie dla każdego ona, jest....Ten charakter... Oj, tak, różowwy Megatron i już sb wyobrażam jego "WTF.?!", kiedy jest różowy z kokardkami, rzęsami na tusz i ze szminką.xD