http://www.youtube.com/watch?v=VS8j45Tc0_U&feature=youtu.be I know that is zła jakość, ale twórcy TFP, tak strasznie mnie wkur**li...-.- Idę im nakopać do zadków, za taki wybląd mojego męża, Smoke'a...-.-
Będziesz musiała się przyzwyczaić ja nie mogę znieść za bardzo nowego wyglądu Bee ale już się przyzwyczaiłem. :))
może racja... mi teć Bee, w tych barwach przeszkadzał, ale jest w końcu git.^ ^ Tak, myślę, że zmiana koloru, ma pewien związek z tym, że Smoke ma nową funkcje....
jakaś masakra... jak oni mogli?? Może jeszcze przemaluj Arcee na róż?? To by dopiero było...
hahaha, poszli za OP i też zmienili image.^ ^ Arcee, jak słit landrynka.? Jak dla mnie spox, tylko, że nie wyobrażam sobie słit różowej laseczki z jej charakterkiem.....;P
racja, racja ;) Ale w sumie to mogło by się jej przydać, bo jak to mówią ,,cicha woda brzegi rwie" ;)
Po prostu, róż kojarzy mi się z takimi panienkami, które pusto mają w głowie... Arcee, taka nie jest.. chociaż, zakochana Arcee, to już może tak.^ ^ Mogliby jej dać 'faceta'.^ ^
dla mnie Cliff, był idealny.... Bo, był śmieszny i taki w sam raz dla niej,, chamstwo, że zginał od tak na początku serialu....
no nie? Cliff ogólnie był fajną postacią (mam na myśli wszystkie pozostałe części np. G1 itp) moim zdaniem coś za szybko się go pozbyli ;( Było by fajnie jakby pojawił się Jazz ;)
Cliff, był dla Arcee, jakby stworzony.^ ^ Ja się o Jazza modlę, lecz myślę, że to nie możliwe.... Już pojawił się Ultra Magnus, więc na więcej nie ma chyba co liczyć....;C
Jak przerobią Smoke'owi charakter to idę z tobą im nakopać -.- Różowa Arcee ? Może jeszcze zielony Knockout, pomarańczowy Star i różowy Megatron X D Cliff był spoko ^^ Szukamy Arcee partnera ! : D
charakteru to może mu nie zmienią, ale wygląd to już tak..... Różofy Mega, powiadasz.? A to wyglądałoby ciekawie nie powiem.^ ^ Założę, dla Arcee normalnie koto na portalu randkowym.xD "Urocza autobotka, szuka bratniej duszy..".xD
Co jak co ale ona to ma wybór, pozazdrościć : D Tyle chłopaków, a ona i tak sama xD O a do różowego Mega jeszcze kokardki ? : D W tym wypadku gdyby się denerwował to zamiast się bać lub coś to bym się turlała ze śmiechu xD
W sumie.. jak to mówi moja mama "Jedyna babka wśród facetów", no, ale nie każdy jest jej ligą.. lub, może bardziej nie dla każdego ona, jest....Ten charakter... Oj, tak, różowwy Megatron i już sb wyobrażam jego "WTF.?!", kiedy jest różowy z kokardkami, rzęsami na tusz i ze szminką.xD