PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1092
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

Ok, tyle się o tym mówi na Tumblrze, Deviancie, a nie wprowadzono tego w życie pewnie
dlatego, że TFP oglądają dzieci, a one takich rzeczy nie rozumieją. Mianowicie chodzi mi o
związki homoseksualne wśród robotów. Wiem, wpadłam na dziwny pomysł, żewby o tym
pisać, ale taka dyskusja może się przyda.

OSTRZEŻENIE
Jeśli nie jesteś osobą preferującą tego typu temat, nie komentuj, wyjdź i zapomnij. Tak
będzie najlepiej.

ocenił(a) serial na 10
Optimi_Prime

Cóż.... moim zdaniem to mogłoby wypalić, jednak nie jestem pewna w jaki sposób można by coś takiego wpleść do serialu...

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

(To prawda nie preferuje takich połączeń ale tylko wtedy kiedy dotyczą mojego ulubionego bohatera, ale ogólnie jestem za)
Moim zdaniem raczej nie bardzo by wypaliło... nie chodzi już o same dzieci, przecież taki związek to nie jakaś zbrodnia, ale na tym świecie jest tylu nietolerancyjnych ludzi uważających że tylko ich zasady są ok, że każdy kto jest innego zdania jest stawiany po murem i bombardowany jakimiś wyzwiskami (w łagodniejszym razie), sądzę że niewielu podjęło by się czegoś takiego, przez lata by nie mieli życia, no i rozprawy sądowe... szkoda... może ludzie by wreszcie zaczęli być nieco bardziej otwarci.

ocenił(a) serial na 9
Optimi_Prime

Mnie już nie wolno by było tego oglądać.xD

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

Mnie właściwie też nie, i raczej bym się nie odważyła ;)

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

zawsze ktoś ogląda ze mną, bo TV jest w pokoju rodziców.....zaraz by się zaczęło "No co ty oglądasz.!?".;D

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

cóż... "to nic... taka moda^^*

ocenił(a) serial na 10
Optimi_Prime

No wiecie, to nawet nie chodzi o to czy wolno oglądać czy nie, ale po prostu o to, żeby jakoś zrobić ludzi tolerancyjnymi. Żeby zaakceptowali gejów i... no wiecie o co chodzi^^

ocenił(a) serial na 8
Optimi_Prime

Patrząc na cały serial, to Knockout flirtuje ze wszystkim co się rusza.

ocenił(a) serial na 10
Optimi_Prime

tia, chciałam trochę porysować. Wpisałam ''Knock Out and Soundwave'' . niektórych życzy nie da się odzobaczyć XDDD'' w zasadzie to pełno paringów. mnie to tam pasuje nawet :DD