PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1092
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

Evolution - New ^^

ocenił(a) serial na 10

( /watch?v=lm4FOAI6ouc ) - No to Predacon dał im popalić. Knockout i
Starscream jeszcze niedawno się kłócili, a teraz współpracują o_O Ciekawe o co chodziło z tym
syntetycznym energonem bo nie zbyt rozumiem ang. ;x Widać Predacon to dość ciężki przeciwnik. ;
D

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

cóż, Predacon właściwie jest jakby nieśmiertelny O_o, oberwać olbrzymim stalaktytem i nawet nie stracić przytomności, nie wspominając, że Stalaktyty przeważnie są bardzo ostre... jakiś gruboskórny ;) ja też nie kumam o co chodziło ze syntetykiem :I ale sądząc po minie Megsia to on już wie jak go wykorzystać ;D Odcinek jeden z lepszych... szkoda, że predakonki się nie wylęgły do końca bo byłaby szansa na zobaczenie Grimlock'a ;) ale kto wie, może jeszcze Dinoboty się pojawią ;)

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

No przeżyć coś takiego to trzeba być wytrzymałym o_o Gdyby pojawiły Dinoboty to było by ciekawie ^^ Im bliżej końca tym więcej nowości ; D

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

owszem, ale mnie smuci myśl, że na trzecim sezonie serial się kończy... a potem to nie ma co oglądać ;( wielka szkoda, że nie będzie kontynuacji ;(

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Racja ; c Przecież dobrze im idzie to mogli by to dalej kontynuować. ; (

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

Ucieszyłbym się na wieść o czwartym sezonie ,bo Beast Hunters jest świetny. Zresztą powrócili do Knock outa ,a to moja ulubiona postać.

ocenił(a) serial na 10
kapibara2002

Witaj w klubie ja też uwielbiam Knockout'a ; D Nie ty jeden chciałbyś czwarty sezon ; c Mogliby się zlitować ;/

ocenił(a) serial na 10
kapibara2002

cześć miło cię poznać :) Oj tak Knockout is the best ever! :) Podobno czwarty sezon zastąpić ma film będący tym samym końcówką serii ;(

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Taki film to nawet niezły pomysł ,chociaż zawsze będzie to mniej niż cały sezon.

ocenił(a) serial na 10
kapibara2002

no i nie wiadomo, czy będzie emitowany w Polsce ;(