W niedziele (4 maja) o godzinie 18:10 będzie leciało "Transformers Prime Beast Hunters Predacons Rising" na
Cartoon Network.
Kto będzie oglądał? :D
Bo ja na pewno.
dlaczego nie mam cartoon network T^T głupia Cyfra + ... nie wie ktoś czy po premierze pojawi sie na necie?
Jestem w 100% pewien że będzie zwykle to wrzucają dzień po premierze jakiegoś filmu. ;) Więc w poniedziałek powinno już być.
Jestes pewien ze 4 maja ma byc premiera? Bo nic nie mowili o tym ani nie reklamowali. Moze dlatego ze rzadko jestem na CN kiedy skonczył sie transformers prime
Ja też nie widziałem, żeby to reklamowali. Ale jestem pewien bo patrzyłem na forum tego filmu i tam było napisane że premiera będzie 4 maja. Zresztą sam sprawdzałem nawet w swojej telewizji i tam też pisali że będzie. :) Więc raczej powinna być ta premiera.
Ej ogladałes transformers prime?? ;D. Po ja tak!!!! ;). Jak dla mnie wszystko pieknie zrobione czyli tłumaczenie ITP. Najbardziej podobała mi sie scena ostatnia co opowiada ze zginie. Bardzo sie wzruszyłem. Najlepszy był Knockout ;). Został Autobotem :0. Ciekawii mnie czy starcrem został zabity 0_0
Oglądałem i też na ostatniej scenie się wzruszyłem a potem byłem wkurzony że po raz kolejny uśmiercili Optimusa. :(
Szkoda że nie pokazali jak Predacony zabijały Starscrema. :)
Ciekawii mnie dlaczego nie zabili shockwave te roboty które powstały przez galvatrona ??? ;O
No właśnie. Ale też nie pokazali co się stało z Shockwavem strasznie mnie to ciekawi.
Przecież pokazali na chwilę scenę z shockwavem z tymi robotami (smokami) i żył ale był ranny ale nie zmienia to faktu że nie zabili go. ;/