PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1092
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

Wiec, zacznę od tego, że jest tu wiele zakręconych Tfmaniaków, których chciałabym poznać na żywo... Tylko jak tu się odnaleźć w tłumie innych ludzi.? No, właśnie.. Jako, że naleze do wielu fandomów, wiem, że jest pewna akcja, żeby nosić wstążki na ręce na znak konkretnego fandomu.... Ja i tak nosze trzy różne kolorki.^ ^ Ale, może my.... ze tak sie wyraże bezimienni(bo nie mam pojęcia, czy fani TF, mają swoją nazwę jak fani innych filmów.xd), wybierzemy jakiś swój kolorek.?(ostrzegam, że większość jest zajęta, lecz wierze, że nasze kreatywne umysły wymyślą, jakieś dwukolorowe wstążeczki.^^) Można się w tedy łatwiej odnaleźć... Wiem, bo sama na wyjeździe znalazłam koleżankę, dzięki tej wstążce... To jak.? Wchodzicie w to.?.^^

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

Czerwono- niebieskie kolorki XD

ocenił(a) serial na 9
Comsing8

w kolorkach Op... Hmmmmm.... niezła opcja... Żeby zwinąć ze sobą oba kolorki i zrobić jedną wstążkę...

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

Dziękuję, ogólnie pierwszy raz słyszę o wstążkach w tym kierunku, możesz mi powiedzieć o tych 'fandomach' coś więcej?

ocenił(a) serial na 9
Comsing8

cóż... Polega to mniej więcej na tym, że fani np, jakiegoś wykonawcy (tak jak ja the WANTED, czy Justin bieber...) czy serii filmów(jak np Harry Potter, Władca Pierścieni czy serial Pamiętniki Wampirów) noszą na prawym nadgarstku wstążkę konkretnego koloru...Jest to plan, by móc się łatwiej odnaleźć wśród innych ludzi.. I nawiązać nowe znajomości, 'łapiąc' wspólny temat, którym jest zafascynowanie danym wykonawcą czy filmem... Z tym, że.. Fandomów jest okropnie dużo i jakby brakuje kolorów... więc, dlatego zaproponowałam, podwójny..... Mnie się pomysł podoba, zwłaszcza, dlatego, że jadę na wakacje nad morze, a znam(na żywo0 tylko jedna osobę, kochającą TF, tak jak ja... Chciałabym poznać więcej takich, ludzi i myślę, że oni także chcieliby poznać taką bratnią duszę.^ ^

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

Fajnie :D
ja osobiście nie znam żadnej, ograniczam się do internetu a w szczególności do deviant gdzie znam parę fajnych osób, osobiście chciałabym kiedyś pojechać do ameryki na taki zjazd i zobaczyć na żywo pana Cullen'a ale ograniczę się tego co mam :D

ocenił(a) serial na 9
Comsing8

Tak jak ja do Londynu, zobaczyć mojego Nathan'a Sykesa...;C Ja osobiście noszę na razie trzy wstążki-granat~Rusher, żółty~prisoner/#TWfamilly, seledynowy~Jcat.... Ale znajdę jeszcze miejsce na jeden.... Wszystko, żeby poznać innych zajebistych ludzi, którzy będą ogarniać o czym im nawijam.xD

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

Tak trzymaj :)

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

ja proponuje Czerwono-Szare

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

też całkiem... Jak zbiorę parę pomysłów zrobimy ankietę i zobaczymy, która kombinacja wygra...;3

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

może być ciekawie :) Ja na wakacje jadę do Krakowa więc jestem ciekawa ile fanów spotkam :)

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

I po to ta akcja, bo możliwe, że miniesz ich dużo, ale skąd będziesz wiedzieć, że dana osoba też koffa TF.? Chyba, że będziesz latać od osoby do osoby i pytać, czy jest fanem.xD

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

zawsze można udać, że się robi ankietę ;P

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

takie: ,,Cześć jestem wolontariuszem fanklubu Transformers Prime. Czy zechce Pan/Pani udzielić odpowiedzi w krótkiej ankiecie?" Już widzę miny tych ludzi: http://www.youtube.com/watch?v=fHGTppKiLjE xD takie ,,WHAT?!" na cały Kraków xD

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

Ja tak bd nad morzem.xD a z tą akietą to nie głupi pomysł, tylko jak mi ktoś odpowie "Nie to przecież głupia bajeczka..." To go osobiście utopie w morzu.^ ^

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

cóż... ja mogę takich jedynie rzucić Smoku na pożarcie :)

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

Nie mam smoka...;C Mam psa.... Tchórz z niego...;C

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

ja też mam psa :3 a właściwie dwa jamniki które moja BFF nazwała ,,Psami Atakująco Obronnymi: atakują większych od siebie a potem ich właścicielka musi je bronić" ;) Ale one to nawet skóry z kurczaka nie tkną więc o pożeraniu ludzi nie ma mowy ;(

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

Hah, mój piesek(ratchet.xD) Bał się płynu na kleszcze, tak więc innych ludzi tm bardziej.... Przydałaby się machina do zabijania.... żeby tak ludzi postraszyć.... Ironhide, by się nadał nie sądzisz.?.xD

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

Ironhide? No pewnie :) Jak rozróba to na całego :)

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

A co wy na to, żeby zrobić z muliny te takie bransoletki ( nie wiem czy to ma nazwę xD ) i tam zaplatać różne kolory czyli : ( np ) biały, niebieski, czerwony, szary, żółty ? : ] Lub jakieś inne kolory ale koniecznie bym prosiła o biały i czerwony ^^

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

Albo z tą muliną może nie wypalić xD To co wy na to żeby spleść te wstążki w taki warkoczyk ? Będziemy wielokolorowym fandomem : D Ja już dzisiaj kupiłam wstążki wystarczy wybrać jakie kolory ; ) Ja już mam czerwony, żółty, srebrny, czarny i niebieski tak na zapas ; p

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

ja zakosiłam mojej babci kawałki kolorowych włóczek i splotłam razem Czerwony, niebieski i biały :)

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

O ty złodzieju ty ^^ ; p Ja kupiłam dzisiaj w pasmanterii za 1,50 zł 5 kolorów po metrze więc mam tego duużo.

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

Ojtam ojtam :) no to nieźle, dobry pomysł z tą pasmanterią. I tak miałam kupić sobie kolorowe rzemyki na naszyjniki z muszelek dla moich przyjaciółek, może przy okazju wkręce je w nasz event ;P

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Dobry pomysł z tymi naszyjnikami ; ] Ja dzisiaj przyszłam do szkoł w niebiesko-żółto-czerwonej bransoletce z tych wstążek to wszystkim się podobało ale tylko moja BFF Ania i Julia wiedziały o co chodzi ; p

ocenił(a) serial na 9
Knockie_XO

Ja mam skrawki z innych fandomów, plus koło mojej szkoły jest taki zarąbisty sklep z tymi rzeczami.^ ^

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

Mi brakuje jeszcze białego i robię dwa warkoczyki po trzy kolory i będę to nosić jako taką bransoletkę ^^

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

Można zrobić czterokolorową branzoletkę z kolorami: czerwony, niebieski, szary i fioletowy. Kolory Optimusa i Megatrona :)

ocenił(a) serial na 10
Megatronusia_TFP_Fan

Albo dwie dwukolorowe :)