Mi oczywiście Knockout i Miko ;) a wam?
Moimi faworytami są Optimus, Star i również KnockOut ;) Jakoś ta trójka według mnie najlepiej wyszła w tej serii choć Megatron i Arachnid wyszli też dobrze
racja, arachnid i Megatron też bardzo dobrze wypadli ;) Star też był super ;) w ogóle wszyscy byli całkiem nieźli ;D
Oczywiście Starscream, Optimus, Knock Out i Soundwave. Oni po prostu wymiatają!!!!
Megatron. Wielki powrót Franka Welkera, zanim Bayowi choćby do głowy przyszło, że pchanie celebryty do roli Megatrona da mu ryczącego kretyna, zamiast wielkiego wodza. I do diaska, jaka Miko? Przecież to najbardziej irytujący człowiek w historii serii!
Moim zdaniem Miko była świetna bo miała fajne teksty i zawsze wywoływała wielkiego banana na mojej twarzy xDDD
Starscream - za bycie phiii zdrajcą, tchórzem, egoistą i sprzedajną dziwką, co w połączeniu z jego wyglądem tworzy coś naprawę wspaniałego. Uwielbiam tego typa.
Bumblebee - bo to dobry wojownik, ale też słodki, wrażliwy robocik, a jego więź z Rafem jest naprawdę niesamowita.
Miko - Zwariowana z niej dziewucha. No i Japonka.
Rahet - ostatnio zaczęłam go doceniać... W sumie nie wiem za co... ale jest w porządku.
Megatron - tak głównie to chyba za wygląd, bo jest creepy... no za charakter też. Niemal idealny główny zły.
Wszystkich mi szkoda a szczególnie starej ekipy,bo w nowym sezonie będą nowe autoboty .Bez starej ekipy to nie będzie to samo :(
Oczywiście Optimus najlepszy przywódca autobotów jaki kiedykolwiek istniał :D ,KnockOut za genialne teksty i samo uwielbienie i Starscream chyba nie muszę nic pisać ;) ZŁO w każdym calu :)