http://www.youtube.com/watch?v=b6sGhJW6xcg&feature=youtu.be Ja czułam, że Predacon jest coś za mądry, ale to mnie wgniotło w fotel...*.* Szykuje się, Zaje*isty odcinek.*.*
No skąd ja to wiedziałam, że Predacon jest Transformerem xD No to się niezła walka szykuje : D
Mi się on skojarzył z Dinobotami w Animated, a tam one zamieniały się w Transformery ; D Unicron w drugiej wersji o_o
Może coś w stylu, że po tym jak go pokonali, to jakaś jego część uciekła w kosmos i jest teraz w Predaconie...xD
~Moje chore pomysły.<3
Syntetyczny energon się nie sprawdził, no ale... To w sumie może być possible..o.O
No to wszystkiego dowiemy się w next. odcinku ^^ Niech się producenci zlitują i kontynuują, a nie, że chcą skasować : C Ale fajnie nowy odcinek w koniec roku szkolnego : D
Ja mam n początek koloni, ale mam YT w telefonie to pooglądam w autokarze.^ ^ Skoro to ostatni sezon to ja się już boję jak zakończą.!.O_O Musi być widowiskowo, aczkolwiek stanowczo......
podejżewam, że na koniec conajmniej jedna postać zginie ;( na pewno Predacon albo Meguś ;(
Moim zdanie powinni zrobić tak, żeby się zakończyło, a jednocześnie, żeby można było coś jeszcze dodać... Bo,jak im fani wejdą na głowę, to może się zdecydują na kolejny sezon... Poza tym, ja chce mieć pole do popisu i pisać własne dokończenie historii.^ ^ (tak jak było z tym trzecim sezonem....Nie wyszło nam, aż tak źle...xD)
no całkiem niezłe to było, zastanawiałam się nawet nad tym, żeby znów zacząć to pisać ;) Co ty na to?
jak się skończy sezon, to ja jestem jak najbardziej na tak.^ ^ Takie nasze własne TF.xD
Szkoda, że producenci nie zrobili by czegoś takiego jak " wasze pomysły " i można by było przesyłać lub tak jak wy to robiłyście pisać z innymi historie, a oni by to tworzyli jako kolejne sezony ; c Fajnie by było ^^
Nasze opo było zaję*iste.xD I fajnie pisać w kilka osób, bo jak ni ma pomysłu to zawsze ktoś coś ma..
Tylko wyszło nam w tedy troche takie dziewczyńskie... Dużo love forever itp.... No, ale jak pisały same baby i może jeden chłopak(chociaż nie mam pewności) no to się nie dziwie... xD
no ale właśnie to było fajne ;) Miało taki klimacik ^^ fakt faktem, że KO miał dość sporo ,,wielbicielek" ;D ale to właśnie było... esencją naszego opowiadania ;)
Ja przez przypadek trafiłam na wasze opowiadanie i tak mnie wciągnęło, że o szóstej wstawałam żeby móc czytać dalej, ja nawet w szkole łaziłam z telefonem bo tak mnie to wciągnęło xD
szczerze powiedziawszy ja dalej do niego wracam jak mi się nudzi ;) I teraz jak to się ,,przegryzło" to podoba mi się jeszcze bardziej ;)
Co ciekawe nie zamierzanie to Knockout był głównym bohaterem ;) Wiadomo, główny bohater zawsze ma dość spore wzięcie, nie licząc, że KO jest bardzo przystojny ;P