PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1092
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

New!

ocenił(a) serial na 10

http://www.youtube.com/watch?v=62tnkpC8lRE cóż mogę rzec... odcinek genialny! :) Syntetyczny energon w połączeniu z Mrocznym energonem daje kopa :) Zresztą zobaczcie sami :)

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

mieszanka wybuchowa.^ ^ To napewno jeden z lepszych odcinków.. Minki Stara i wgl... Ciekawi mnie co Meggiu mu zrobi.....xD

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

wydaje mi się, że znowu potraktuje go jak worek treningowy... Knockout lecący na Starze... xD Tego widoku nie zapomnę

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

ale po jego sposobie biegania widać, że Doktorek zasiedział się w laboratorium i daaawno nie uprawiał żadnego sportu.

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Nie no bieg Knockout'a był epicki : D On uciekał czy biegł na promocję ? xD Soundwave jaki boss : D Wysłał ją niewiadomo gdzie i jakby nigdy nic idzie dalej. Biedny Staruś ;-; Uszczerbek na zdrowiu wyczuwam xD Już po wszystkim, a tu końcówka przerażająca o_o No to Break'usiowi mówimy papa :c

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

skąd wiesz? Knockout ma bardzo dużo pomysłów, choć przeczuwam, że od tego incydentu ma uraz do mrocznego energonu do końca życia. Soudwave był so epic! Masakra dookoła, a on idzie prosto przed siebie jakby miło spędzał czas na spacerze ;) Choć przyznam, że chciałabym zobaczyć jak jeden ze zombie się na niego rzuca ;) może Sound wydobył by z siebie jakiś dźwięk? :)

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

O na mroczny energon to uraz na całe życie xD Zgaduję, że gdyby zombiak rzucił się na Soundwave'a on by go prze teleportował xD Czy on kiedykolwiek w jakimś odcinku coś powiedział ? '__'

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

w TF:P nic, ani słówka ale w poprzednik seriach mówił i to całymi zdaniami :) ciekawe co skłoniło go do bycia takim cichym... mam podejrzenie co do jego przetwornika mowy... może ma uszkodzony, albo w ogóle nie ma O_o

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Jakiś ten Soundwave za cichy ... =_= W ogóle o nim nic nie wiadomo o_o A może Sound jest z nich najmądrzejszy i wszystko planuje a oni nawet nie mają o tym pojęcia ? o.o

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

To by było niezłe... niby taki posłuszny i w ogóle ale tak naprawdę spiskuje albo nawet chce obalić samego Megusia? Albo co ciekawsza podbić Ziemię? Może ma swoją armię ukrytą na księżycach Cybertronu? No bo w sumie to on kontroluje most kosmiczny więc może przysłać każdą istotę z dowolnego miejsca w galaktyce...

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Kto wie... coś podejrzany ten Soundwave... Wszyscy tu tak dążą do władzy i upadają a Sound się nie męczy i sobie w spokoju czeka na najlepszy moment : D A po drugie mało kiedy pokazują co robi... może faktycznie przesiaduje na Cybertronie ?

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

Kto to tak naprawdę wie?
Co do odcinka jak powiedzieli moi poprzednicy epicki.Ulałam się z niego niezle, najlepszy był biegnący Knockout leciał tak samo jak ja spuzniona do szkoły XD Co do Soundwave'a ja już się bałam że naprawdę mu krzywdę zrobią,a ten wykorzystał swój trik z mostem. Feel like a boss HEH!

ocenił(a) serial na 10
Arcee300

Hah biegający Knockout był mistrzem xD Najlepsze było jak pobiegli w dwie inne strony i nagle Knockout pobiegł za Starscream'em : D Dokładnie Feel like a boss :]

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

Mi podobał się moment gdy wskoczył na Starscreama i na nim leciał ;] Albo to jak Starscream wyjaśniał zaistniałą sytuację Megatronowi: ,,S: To jego wina (...) K: dokładnie mój... CO??!" xD

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Tak to też było świetne ; D Albo jak rozmawiali ( nie dokładnie wiem o co chodziło ) i nagle taka niezręczna cisza xD

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

wydaje mi się, że Starscrema powiedział coś w rodzaju: ,,Jeśli to naprawdę koniec to chcę, żebyś wiedział, że służenie Megatronowi u twoim boku było zaszczytem" Nie do końca zrozumiałam o czym mówił KO ;( on po prostu za szybko mówi ;)

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Właśnie czy tylko mi się zdaje czy w tym odcinku on jakoś szybko mówił ? Myślałam, że zaraz będzie mówił Blurr z serii Animated xD No chyba, że on tak zawsze i jakoś w tym odcinku zwróciłam na to uwagę ; ]

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

a propo Blurra to pamiętam z Transformers The movie jak Lektor wymiękł przy tłumaczeniu Blurra ;) A z resztą ciekawi mnie, czy Mój ulubiony Blurr z animated pojawi się w TF:P. Było by fajnie ;) W tym odcinku Knockout chyba mówił tak po raz pierwszy... aż trudno go było zrozumieć ;)

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

To było by ciekawe jak by Blurr powrócił : D Ja go lubiłam ale nawet z tłumaczeniem na polski ledwie co da się go zrozumieć, a co dopiero po angielsku ; ]

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

To by było ciekawe, gdyby okazało się, że coś buduje... może jakąś super broń? No bo w sumie ma dostęp do wszystkich danych z archiwum Deceptów, kto wie czy czegoś nie kombinuje ;)

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Taki tam zwykły Soundwave, a tu by się okazał z nich wszystkich najmocniejszy. No z drugiej strony jeszcze nikt go nie pokonał ^^

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

dokładnie. Pamiętasz jak skopał Wheelusia? To był niezły wyczyn, mało kto prawie ślepy (pęknięty wyświetlacz) jest w stanie niemalże zabić swojego wroga. A swoją drogą Wheeljack musi podziękować Laserbeak'owi za wezwanie Sounda bo to mu uratowało tyłek ;)

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Wheel miał szczęście. Meguś co z tobą ? Sound nawet w pół ślepy walczy lepiej niż ty bo prawie zabił swojego wroga xD

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

Meguś coś kiepsko wypada przy Soundzie :) Przypomniała mi się końcówka tego odcinka jak KO był zazdrosny o Sounda. Ciekawa jestem czy to była kolejna ,,furtka" do kolejnych odcinków tak jak było z syntetycznym energonem :) Może KO wie, że coś się szykuje ze strony Soundwave'a? Bo nie wydaje mi się, żeby mu zbytnio ufał...

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

O nasz Knokciu coś podejrzewa : D Może faktycznie mają w planach żeby seria zakończyła się zwycięstwem Sound'a ? KO węsz, węsz i uratuj planetę przed Sound'em ; ]

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

ogólnie zastanawia mnie, dlaczego KO siedzi cicho. Chyba tylko on nie ma jakiś ogromnych zamiarów typu podbicie świata... Kto wie, może on też coś kombinuje? Zresztą w mniemanym odcinku widać jak znacząco przybliżył się do Skrimusia... to już nie jest zwykła współpraca...między nimi jest raczej coś w stylu przyjaźni... podejrzana sprawa ;)

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Właśnie no każdy chce być taki wielki, a on nic ; ] Może faktycznie razem coś kombinują ; p

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

To by był piękny świat, gdyby rządził nim Knockout :)

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

No dokładnie ;p Ciekawe jak by to wszystko wyglądało ; D Oj byłoby ciekawie xD

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

Ale co by mu to dało? Z tego co ja odczuwam to nie przepada za ludźmi a jakiś niewolników musi mieć, no bo kto by go polerował? ;) A z resztą jakoś wydaje mi się, że nie byłby dobrym liderem :(

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Knockout bez podwładnych, a gdzie tam : D No nie spisał by się w roli lidera ;

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

no dokładnie :) jakoś nie pasuje mi wizerunek bezwzględnego Knockouta wydającego rozkazy lub zabijając kogoś. No właśnie, czy w serialu on w ogóle kogoś zabił? Bo jakoś sobie nie przypominam...

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Hmm... prawie Ratchet'a ale tak to nie. Knockout zabijający kogoś ? Nie tego się nie da wyobrazić, może od razu zrobić z niego psychopatę xD

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

psychopatę? Tego też nie mogę sobie wyobrazić :) Ciekawa jestem przeszłości Knockouta... że też w tym serailu nie ma takich wątków, że wspominają swoją przeszłość nie tylko pod względem typu Ten zabił tego a ja walczyłem z tym tylko tak ciekawa jestem czy KO miał dziewczynę i jak wg. poznał Starscreama (to musiała być niezła historia xD) itp. :)

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Właśnie fajnie by było gdyby zrobili Transformers : Prime ~ Past. Że nie tylko o wojnach itp. ale także o ich przeszłości za czasów szkolnych ; D Coś w rodzaju tego opowiadania, które pisałyście kiedyś ^^ Naprawdę suuper wam to wyszło ! < 3 Ja nawet w szkole siedziałam i to czytałam bo chciałam wiedzieć co będzie dalej : D ( Chodzi o opowiadanie przy poście - Nasi ulubieńcy^^ )

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

o tak pamiętam! Szkoda, że już przestałyśmy to pisać bo wyszło całkiem nieźle. Może znów by zacząć to pisać? ;) Szczerze to ja też jestem ciekawa co mogłoby być dalej :) mam trochę pomysłów :)

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Razem z Smokey zastanawiałyśmy się nad grupą prywatną na fb i tam pisać takie opowiadanie ;p Trafiłam na to opowiadanie przez przypadek i tak mi się to spodobało ^o^

The_Darkest_Charlotte

Mega odcinek! Kiedy następny?

ocenił(a) serial na 10
mk555

niestety nie wiem ;( też się nie mogę doczekać kolejnego odcinka, ale nawet trailer się nie pojawił :(

ocenił(a) serial na 10
mk555

natknęłam się na informację, że prawdopodobnie premiera nowego odcinka będzie 28 czerwca :)

The_Darkest_Charlotte

To już coś, mam prośbę jeśli pojawi się nowy odcinek mogła byś mnie poinformować? Też czekam na nie z niecierpliwością.

ocenił(a) serial na 10
mk555

jasne :) jak tylko się do niego dorwę to prześlę ci linka :)

The_Darkest_Charlotte

Wielkie dzięki ;)

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

Właśnie oglądam raz i to jest super!! Minki Starscreama , Knock Out który się zabawnie zachowuje... To jesst poświęcony im odcinek

ocenił(a) serial na 9
SpiderMan4

6 raz tam mi się nie pokazało