A nie 5? potem 12,19,26 i 2 listopada zakończenie sezonu? i najpewniej do następnego roku długo czekać na sezon 3.
Różnie to może być....nie potwierdzam, ani nie potępiam tej informacji....ostatnio odcinki pojawiają się różnie...
Na samiutkim końcu "Alpha Omega" widzimy zapowiedź nowego odcinka. "Next Friday".....i wszystko jasne.
Jak pomyśle że to już końcówka drugiego sezonu, i potem czekanie na trzeci (a czwarty pod znakiem zapytania) to aż mi się łza w oku kręci. (lub jak pomyśle czy nie zrobią czegoś Optimusowi)
...Cholera, wszystko na to wskazuje. Odebrali mu miecz.....bez Optimusa nie oglądam tego serialu. Sorry HUB, ale uważaj, żebyś czasem nie zrobił czegoś takiego, co odbierze ci fanów.
PS. Przepraszam, za wyrażenie ale mnie już......
Dzisiaj mało brakowało... Megatron teraz odwala, żeby nie było że OP się poświęci żeby zniszczyć Megatron'a, zobaczymy, może tego nie zrobią... (lepiej dla ich dobra)
WrWedny11 miał na myśli "nowy odcinek" w polskiej telewizji. 15 października startuje drugi sezon serialu w CN.
aaaaaaa....... :D
sorry myślałam że chodzi o te po angielsku, bo my to w oryginale oglądamy :)
no w końcu ukażą się odcinki po polsku ;) nareszcie będę się mogła z siebie poznać jak to słabo znam angielski ;)
Podziwiam cię, ja bym nie dała rady oglądać ich z polskim dubbingiem, pomimo że z angielskiej często nie umiem sobie przetłumaczyć na 'dosłownie'.
no przyznam że czasami jest ciężko wytrzymać z tym dubbingiem a szczególnie o Optimusa... chyba do tej pory (jeżeli chodzi o dubbing OP'a) to najbardziej spodobał mi się jego głos z Animated ;)
no on był dobry, Animated miało dobry dubbing i był podobny do angielskiego dubbingu :D ale też może dlatego że OP był tam młody i muszę przyznać że pan Cullen nie pasowałby mi do Animated :/
Pan Cullen ma najlepszy głos EVER! Świetnie dubbinguje Optimusa...i Megatrona z resztą też...w tym roku na BotConie z powodu nieobecności pana Welkera wcielił się w rolę Megsia i Optimusa - padłam, to było epickie XD
A widziałyście filmik na youtube w którym jedna dziewczyna wspomina Cullen'owi o Nemesis Prime
( filmik z 2007) i on próbował stworzyć w tym momencie jego głos, i w pewnym momencie pan Cullen miał błysk w oku XD i (lepiej nie powiem - zobaczcie - http://www.youtube.com/watch?v=ZxN8n-AZ3FE ) cała sala padła, a ja oglądnełam ten moment z niewylicze ile razy, gość wymiata :D XD :D
2 sezon w Polsce? WEEEEE, czekam, czekam, znowu będę się ryła z Knokcia i Stara...;D
Promo nowego odcinka : "Hard Knocks" :
http://www.youtube.com/watch?v=BDY-rvjAOmQ&feature=g-all-u