PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1092
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

Zapraszam do obejrzenia całkowicie nowego odcinka TFP "Hard Knocks".

Link:
http://www.youtube.com/watch?v=qaZBMstNZ2o&feature=g-all-u

:)

ocenił(a) serial na 10
Fanka_TF

Moja ocena 9 na 10, trochę mnie zdenerwowało to jak na końcu - kogo to nie zrobili z Smokescreen'a jaki to on ważny,
nie lubiłam Hot rod'a a tym bardziej Rodimusa, a on mi się na takiego zapowiada, dodatkowo jak by tego było mało
to odcinek kończący sezon nosi tytuł - Darkest Hour - i od razu nasuwa się tytuł z Armady - Crisis - gdzie jak wiemy Optimus zginą.
Czy to możliwe że i tak będzie tutaj? zostały do niego trzy odcinki, to wystarczy żeby Smoke udowodnił jaki jest z niego bohater
po za tym Optimus z odcinka na odcinek wydaje mi się coraz bardziej zmęczony, przysięgam że jeśli go zabiją - oficjalnie przestaje oglądać TF Prime, chyba że go potem ożywią co byłoby wątpliwe głównie dlatego że jak widać ta seria TF
nie uznaje przywracania do życia. Odcinki są coraz bardziej agresywne, przewaga dobra już dawno się posypała,
Scream tylko co pewien czas przelatuje robiąc tylko problemy (wkurzające jak muchy w lecie), na 3 sezonu będziemy czekać z rok, itd. itd. te nerwy mnie wykończą...

ocenił(a) serial na 10
Comsing8

Prawdą jest, iż nowy odcinek staje się coraz lepszy.....ale....Autoboty chyba nigdy jeszcze nie ponosiły takich porażek. "Darkest Hour"....ja też mam złe przeczucia co do tego odcinka. Jestem pewna, że ktoś zginie i to w 90% będzie Optimus....
A co do Smoke'a. On mógł nawet nie wiedzieć, dlaczego został wybrany przez Alpha Triona. Być może upatrzył on go sobie na kogoś, w kim będzie mógł "zainstalować" ostatni, najważniejszy klucz Omega, który zapewne do aktywacji potrzebuje ogromnych ilości mocy i energonu. Prawdopodobnie uaktywnienie klucza albo zabije Smoke'a, albo stanie się on czymś w rodzaju Kidy z filmu "Atlantyda:Zaginiony Ląd" (Pamiętacie jak pochłonęła moc kryształu i była mu całkowicie posłuszna?). Ani jednak, ani druga opcja mi się nie podoba.....
Optimus....Optimus.....W sumie...Autoboty przetrwały swoją najczarniejszą godzinę (amnezja Prime'a). Może tym razem to cała Ziemia będzie ją przeżywać? Wolę już to nić śmierć Optimusa.....

ocenił(a) serial na 10
Fanka_TF

A Scream? W sumie....lepiej według mnie żeby to on miał jeden z kluczy niż Decepticony. Nie mogę się doczekać nawiązań do Quuintessonów...:)

ocenił(a) serial na 10
Fanka_TF

Atlantyda ? dobra bajka :D i bardzo prawdopodobny scenariusz, co do Optimus'a utrzymywanie przeze mnie pozytywnego uśmiechu przychodzi z trudem :( to może być seria czterech najbardziej ciężkich odcinków.

ocenił(a) serial na 10
Fanka_TF

http://www.youtube.com/watch?v=YPi8igrkEbo zwiastun nowego odcinka ,,Inside Job" zapowiada się bardzo ciekawie :)

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Miałam to, ale nie chciałam wklejać, bo nie wszyscy lubią spojlery :) Boje się coraz bardziej....Biedny Smoke.