Pojawił się nowy odcinek TFP "Legacy" :
http://www.youtube.com/watch?v=XrDq99RrnPw
Miłego oglądania :)
18:55.....ta przerażona twarz Megatrona.....OMG O.O
Rachet na początku rozwalił...chyba ma dosyć ludzi xD
No i końcówka.....czy tylko ja mam dziwne skojarzenia z tym dziwnym "wielbieniem" OPa prze Smoke'a? Niedługo będzie "fap fap" przy jego fotach...jak już tego nie robi....-,- ( :D)
No i ten początek...
"O niee! Wielcy kosmici mnie zaatakowali !!.........Cyknę im fotkę i na facebooka !"
....w sumie też bym tak zrobiła....ale wpierw bym ich zamęczyła pytaniami xd
Oficjalnie ogłaszam, że TFP (ZWIASTUN NOWEGO ODCINKA!! : http://www.youtube.com/watch?v=1Dlpixz9QI0 ) przebiło swoją zajebistością (przepraszam za wyrażenie) samo G1.....
osobiście nie lubię spoilerów więc daruje sobie promo ;)
ale fakt że odcinek był świetny, chyba będę musiała zmienić ranking moich ulubionych odcinków, a Optimus na końcu... czysta za#$%#stość <3 <3 (dobrze że na youtube pojawił się gość z USA i przesyła filmiki :D nie trzeba już tyle czekać)
dzisiejszy odcinek był zdecydowanie jednym z najlepszych ;) już się nie mogę doczekać kolejnego tym bardziej, że Meg też będzie miał swój miecz ;) to będzie niezapomniana walka :3
Moje przypuszczenia są takie, że Megatron dostanie się do grobowca Alpha Trion'a, weźmie jego ramię ( Na zwiastuje widać, że ramie Megatrona ma kolor CZERWONY) i albo stworzy, albo skądś wytrzaśnie miecz xd
Szczerze to mam nadzieję, że Meg nie będzie na tyle ,,pomysłowy" aby przyczepić sobie kawałek trupa ;)
Chory?? to mało powiedziane ;) ma gorsze pomysły niż ja! a ja myślałam, że nie ma niczego bardziej szalonego ode mnie O_o xD
oj no nie wiem ;) pociesza mnie fakt, że nie tylko ja jestem pozytywnie stuknięta ;)
To jest nas trzy, bo moja przyjaciółka ma podobne pomysły do mnie ;D
(Dodajmy do tego cały tumblr i deviant.....biedne, biedne Transformery) ;D
,,Cyknę im fotkę i na facebooka !" xD jesteś świetna :D :3 :* szczerze to ja też bym tak zrobiła ;) a na miejscu tego kolesia najpierw upewniłabym się czy kierowca drugiego samochodu żyje a nie szła na niego z łomem :/ nc ;)
Co w cale nie znaczy, że lepsi ;) Moja kumpela jak sama stwierdziła wzięła by do ręki gaśnicę, cytuję: ,,Z gaśnicą zawsze jest bezpieczniej" ;) Skraplety przekonały się co to oznacza ;) jednak dla nich był to skutek wręcz odwrotny ;)
Skrapleciki!! <33
No ba....nie ogarniam bejsbolu, dlaczego miałabym ogarniać Amerykańców XDD ? Chociaż kilka rzeczy wyszło im dobrze - HASBRO, BAJKI...I TRANSFORMERY. ;D
co do bejsbolu ja też nie kumam o co chodzi ;D ale amerykanie są dobrzy między innymi w tworzeniu filmów ;) nie żeby polskie były złe ale amerykanie niekiedy wkładają całe serce w produkcje filmową ;) (oczywiście nie licząc tych, którzy kręcą tylko z maksymalną liczbą efektów specjalnych i chęcią zgarnięci grubego szmalu)
O O OO A propo!! Czytałaś najnowszego niusa odnośnie TF 4 pana Bay'a ? Widać, że robione dla kasy..."Bo zabawki się dobrze nie sprzedały" (Luźno cytowane)......nowi bohaterowie, nowe wydarzenia....jak bez Prime'a to ja nie oglądam i się zastanawiam, kto pójdzie na film Transformers 4 bez Transformerów....
dokładnie jak to ma być robiony film tylko dla kasy to sama się zastanawiam czy warto wydawać te 20 zł na kino i nie podziwiać Transformersów tylko jakąś sexi aktoreczkę biegającą w tę i we w tę :/
Mój ojciec (Facet - powtarzam - prawdziwy FACET) powtarza, że ten film bez OP'a (Tak, jest jego wiernym fanem) jest niczym(żadne dmuchane aktoreczki nie pomogą) i że nawet nie obejrzy na komputerze tego filmu, jeżeli Optimusa tam nie będzie....a co dopiero do kina :(
Zdecydowanie jeden z najlepszych odcinków. A przed nim jeszcze "human factor." O mało gały mi nie wyszły z oczodołów. Tego właśnie oczekuję po TFP! <3 Megatron boski z tymi swoimi minkami a Optimus taki badass *-*
Hm....powoli zbliża się nowy odcinek...ja jednak mam pytanie, może nie do końca związane z nim.
Ja tego nie wychwyciłam, ale może wy to wyłapałyście?
Chodzi mi mianowicie o Bayformersowego i TFP Optimusa. Czy on kiedykolwiek wypowiedział, no według mnie, najwspanialszy tekst EVER z całego uniwersum Transformers " Till all are one" ? Owszem ze starego G1 pojawiają się takie teksty jak : "One shall stand, One shall fall" , "Freedom is the right of all sentien beings" ale "Till..." nie pojawia się chyba w ogóle. Smutno mi z tego powodu, a przy przejściu całego "Fall of Cybertron" (w której ten i inne wspaniałe teksty się pojawiają - napisy końcowe są przepiękne i przyznam, że nawet oglądając je na YT płaczę....no nie znowu) brak "Till..." stał mi się uciążliwy.
Może po prostu nie zauważyłam, że się gdzieś pojawiło,a jeżeli tak naprawdę się nie stało, mam nadzieję, że wkrótce twórcy TFP wprowadzą je w serial :)
niestety nie spotkałam się z tym stwierdzeniem w Bayformers, ale nie dziwię się, Bay się nie postarał, mimo iż efekty były spoko to fabuła była w przeciwieństwie do nich nie dopracowana... :/ Co kolejna część to okazuje się być gorsza :/ aż nawet boję się pytać co będzie w czwórce ://
Oby twórcy TFP pomyśleli o "Till all are one" i innych tekstach OP ;) to by nieco wzbogaciło słabsze odcinki :) (słabsze?? co ja gadam? wszystkie do tej pory na szczęście były na wysokim poziomie i oby tak dalej) ;D
Mi brakuje "Till all are one" ....wielokrotnie wystąpiło ono w G1, w The Movie (śmierć opa i zdanie kończące cały film)....to mój ukochany tekst. Oby pojawił się jak najszybciej..........idę po chusteczkę.
CLIP z najnowszego odcinka "Alpha Omega" :
http://www.youtube.com/watch?v=VNTXwTbOvMA&feature=g-all-u
:)
SPOJLERY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. CZY TO SĄ PIRAMIDY????????????????????
2. SMOKEEEEEEEEE NIEEEE!!!!!!!!!!!!
3. MEGATRON TY ************ !!
no, no, no :O Megatonowi zaczęło odbijać... miałaś rację co do jego ,,nowej" ręki... że go to nie obrzydza :I nie wiem czy ci też się wydaje ale Megatron ma nieco silniejszy miecz niż Optimus...
...........I jeszcze wyzwał OP'a na pojedynek......po raz pierwszy boję się nowego odcinka O.O
......Zbieram na bilet do Stanów, żeby nakopać twórcom TFP (jeśli to jest prawdą).
Kto ze mną?
jadę z tobą! niech sobie nie myślą, że fanki z polski się do nich nie pofatygują ;)