PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1093
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

OMG.!.O.O

ocenił(a) serial na 9

http://www.youtube.com/watch?v=hxDqcTlFQIQ To, może kogoś zainteresować....od 0:22 OMG.!.O.O Tylko, wygląd wyklucza Jazza, a szkoda..;C

użytkownik usunięty
smokey_TFP_fan

To przecież jest Ultra Magnus było słychać jak chyba Arcee mówi Ultra Magnus nareszcie kolejny mój ulubieniec z G1. :D

ocenił(a) serial na 9

Ja się tam na G1 nie znam.xd Liczyłam, że ktoś nowy okaże się Jazzem(Kofam go nad życie), ale skoro jessst w ogóle ktoś nowy, to może on sobie zostanie następcą Optimusa, a Smoke, będzie żył sobie z Arcee i będą mieć razem małe robotki.^ ^

użytkownik usunięty
smokey_TFP_fan

Mam co to tego wątpliwości bo przecież Ultra Magnus z G1 [UWAGA SPOILER!!] nie był następcą Optimusa tylko Rodimus. :/

ocenił(a) serial na 10

Racja, Magnus nawet nie chciał być następcą Optimusa, może przez stwierdzenie "nowy Prime" chodzi o odrodzenie OP i Magnus odegra w tym jakąś rolę. ( Nie wiem na jakiej zasadzie produkują swoje zabawki z tej serii (pieniądze) ale jest zabawka - Beast Hunters Optimus Prime gdzie Optimus jest rozbudowany, kiedy było tak że OP giną, a Megatron'a zabijał kto inny? (może w serii której nie znam?))

ocenił(a) serial na 9

Wiem, wiem, że następcą jest Zjebus(czyt.Rodimus), ale jak widać go tu nie ma... ;C Liczyłam na któregoś z mych ulubieńców, Sideswipe, Jazz czy Mirage.♥ Najlepiej cała trójka.xD Po prostu, wszystko jest za tym, że Smoke, będzie następcą, a ja się z tym nie zgadzam.! Zawsze wróżyłam mu przyszłość z Arcee...;/ Poza tym, nie lubię głównych bohaterów.. A Smoke'a kofam i nie wiem, czy dałabym radę to jakoś ze sobą pogodzić...

użytkownik usunięty
smokey_TFP_fan

To co ty oglądałaś G1 bo ja nie jestem dzisiaj ogarnięty Jazz wiem że był w filmie ale Sideswipe i Mirage byli w G1 a może byli w filmie tylko nie pamiętam. :/

ocenił(a) serial na 9

Jazz, był w pierwszej części filmowej... Sideswipe druga i trzecia, Mirage tylko trzecia... Poza tym, ja oglądałam G1.. Tylko, że nie jest to moja ulubiona seria, więc się po prostu na niej nie znam....

użytkownik usunięty
smokey_TFP_fan

Skoro oglądałaś G1 to dlaczego nie oceniłaś? :)

ocenił(a) serial na 9

Bo nie pamiętam dokładnie... Wiem, że to nie była jak dla mnie najlepsza seria, zwłaszcza, że zaczęłam się tym interesować, od TFP, więc grafika mnie wkurza...

użytkownik usunięty
smokey_TFP_fan

Ja uważam że G1 to najlepsza seria :D
Po za tym G1 bardziej mi się podobał od TF:Prime. :/

ocenił(a) serial na 9

Jeden, żal... w TFP, jest malo bohaterów... A seria się kończy...;C Szkoda.. Chętnie zobaczyłabym jeszcze kogoś....;D

użytkownik usunięty
smokey_TFP_fan

Ja też :D

użytkownik usunięty
smokey_TFP_fan

W ogóle to obejrzałem już całe G1 i teraz oglądam The Headmasters czyli kontynuację 4 sezonu G1. :D