http://www.youtube.com/watch?v=hxDqcTlFQIQ To, może kogoś zainteresować....od 0:22 OMG.!.O.O Tylko, wygląd wyklucza Jazza, a szkoda..;C
To przecież jest Ultra Magnus było słychać jak chyba Arcee mówi Ultra Magnus nareszcie kolejny mój ulubieniec z G1. :D
Ja się tam na G1 nie znam.xd Liczyłam, że ktoś nowy okaże się Jazzem(Kofam go nad życie), ale skoro jessst w ogóle ktoś nowy, to może on sobie zostanie następcą Optimusa, a Smoke, będzie żył sobie z Arcee i będą mieć razem małe robotki.^ ^
Mam co to tego wątpliwości bo przecież Ultra Magnus z G1 [UWAGA SPOILER!!] nie był następcą Optimusa tylko Rodimus. :/
Racja, Magnus nawet nie chciał być następcą Optimusa, może przez stwierdzenie "nowy Prime" chodzi o odrodzenie OP i Magnus odegra w tym jakąś rolę. ( Nie wiem na jakiej zasadzie produkują swoje zabawki z tej serii (pieniądze) ale jest zabawka - Beast Hunters Optimus Prime gdzie Optimus jest rozbudowany, kiedy było tak że OP giną, a Megatron'a zabijał kto inny? (może w serii której nie znam?))
Wiem, wiem, że następcą jest Zjebus(czyt.Rodimus), ale jak widać go tu nie ma... ;C Liczyłam na któregoś z mych ulubieńców, Sideswipe, Jazz czy Mirage.♥ Najlepiej cała trójka.xD Po prostu, wszystko jest za tym, że Smoke, będzie następcą, a ja się z tym nie zgadzam.! Zawsze wróżyłam mu przyszłość z Arcee...;/ Poza tym, nie lubię głównych bohaterów.. A Smoke'a kofam i nie wiem, czy dałabym radę to jakoś ze sobą pogodzić...
To co ty oglądałaś G1 bo ja nie jestem dzisiaj ogarnięty Jazz wiem że był w filmie ale Sideswipe i Mirage byli w G1 a może byli w filmie tylko nie pamiętam. :/
Jazz, był w pierwszej części filmowej... Sideswipe druga i trzecia, Mirage tylko trzecia... Poza tym, ja oglądałam G1.. Tylko, że nie jest to moja ulubiona seria, więc się po prostu na niej nie znam....
Bo nie pamiętam dokładnie... Wiem, że to nie była jak dla mnie najlepsza seria, zwłaszcza, że zaczęłam się tym interesować, od TFP, więc grafika mnie wkurza...
Ja uważam że G1 to najlepsza seria :D
Po za tym G1 bardziej mi się podobał od TF:Prime. :/
Jeden, żal... w TFP, jest malo bohaterów... A seria się kończy...;C Szkoda.. Chętnie zobaczyłabym jeszcze kogoś....;D