Witam. Zna może ktoś daty premier nowych odcinków w Polsce? Na filmweb podane są tylko w USA.
Potrzebuję od odcinka: "Triangulation" Z góry dzięki.
Cały drugi sezon leci obecnie na Cartoon Network od poniedziałku do piątku o godzinie 19.20 .
Tak, wiem o tym. Pytam ponieważ do pewnego momentu puszczali po kolei, a potem nagle cofnęli się o parę odcinków.
No właśnie nie wiem jak wy, ale czy mi się zdaje, czy w czwartek zamiast kolejnego odcinka na CN, leciały odcinki od początku? Oo
Może jeszcze nie "przetłumaczyli" na polski albo zrobią taką przerwę w odcinkach jaką zrobił HUB... nie mam zielonego pojęcia :/
zawsze są te po angielsku :) ja też jestem niepocieszona z tego waktu, ale cóż... to nie pierwszy raz gdy zawodzę się na CN :/
Z angielskiego umiem niewiele,ale to niewiele to też coś:)A co do CN jestem niezle na nich wkurzona.Dla mnie to są cyrki to co robią puszczają,a potem lecą od początku.
no nie? dla mnie to nie logiczne, a potem co? przerwą w połowie powtórki żeby leciały nowe odcinki? CN schodzi na psy :/
Tak masz rację mogli sobie najpierw przedyskutować kiedy puszczą odcinki tak aby wszystko się zgadzało i nie musieli ich bez potrzeby powtarzać.
zapewne już denerwowało ich to, że fani nie dają im spokoju. ale faktycznie kicha :(
Możliwe że tak kicha straszna,a poza tym najważniejsze aby jak najszybciej puścili po tym mogą mnie pocałować w nos bo nic już nie będę od nich chciała:)
ciekawa jestem kiedy puszczą nowe odcinki. Orientuje się ktoś? mniej więcej kiedy?
Pewnie koło 20 listopada tak jak pisałam.Już sobie wyliczyłam w kalendarzu...
:D ja przestałam liczyć po tym jak obraziłam się matematykę... Za to, że jej nie pojmuję bo zawsze, gdy zadanie wydaje się proste okazuje się być błędnie rozwiązane przeze mnie :) Kurczę dawno tak nie czekałam na nowe odcinki seriali... ostatni raz był w zeszłym roku jak wchodziła pierwsza seria do cn :)