PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1092
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

Witam. Zna może ktoś daty premier nowych odcinków w Polsce? Na filmweb podane są tylko w USA.
Potrzebuję od odcinka: "Triangulation" Z góry dzięki.

ocenił(a) serial na 10
mk555

Cały drugi sezon leci obecnie na Cartoon Network od poniedziałku do piątku o godzinie 19.20 .

Fanka_TF

Tak, wiem o tym. Pytam ponieważ do pewnego momentu puszczali po kolei, a potem nagle cofnęli się o parę odcinków.

ocenił(a) serial na 10
mk555

Cierpliwości :) Na pewno cały sezon zostanie pokazany.

ocenił(a) serial na 8
Fanka_TF

No właśnie nie wiem jak wy, ale czy mi się zdaje, czy w czwartek zamiast kolejnego odcinka na CN, leciały odcinki od początku? Oo

użytkownik usunięty
FanOfAkatsuki

Właśnie zauważyłem że powtarzają odcinki

ocenił(a) serial na 10

Może jeszcze nie "przetłumaczyli" na polski albo zrobią taką przerwę w odcinkach jaką zrobił HUB... nie mam zielonego pojęcia :/

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Jestem zrozpaczona jeśli następne odcinki mają lecieć od ok.20 listopada :'(

ocenił(a) serial na 10
Arcee300

zawsze są te po angielsku :) ja też jestem niepocieszona z tego waktu, ale cóż... to nie pierwszy raz gdy zawodzę się na CN :/

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Z angielskiego umiem niewiele,ale to niewiele to też coś:)A co do CN jestem niezle na nich wkurzona.Dla mnie to są cyrki to co robią puszczają,a potem lecą od początku.

ocenił(a) serial na 10
Arcee300

no nie? dla mnie to nie logiczne, a potem co? przerwą w połowie powtórki żeby leciały nowe odcinki? CN schodzi na psy :/

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Tak masz rację mogli sobie najpierw przedyskutować kiedy puszczą odcinki tak aby wszystko się zgadzało i nie musieli ich bez potrzeby powtarzać.

ocenił(a) serial na 10
Arcee300

zapewne już denerwowało ich to, że fani nie dają im spokoju. ale faktycznie kicha :(

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Możliwe że tak kicha straszna,a poza tym najważniejsze aby jak najszybciej puścili po tym mogą mnie pocałować w nos bo nic już nie będę od nich chciała:)

ocenił(a) serial na 10
Arcee300

mi tam najbardziej zależy na odcinku "Triage" ;)

użytkownik usunięty
Airachnid

Mi tak samo

ocenił(a) serial na 10

a teraz muszę na niego czekać ;(

użytkownik usunięty
Airachnid

Niestety :(

ocenił(a) serial na 10

Myślę to samo co Airachnid.Ile można kurna czekać!?Wkurzyć się idzie...

użytkownik usunięty
Arcee300

Dokładnie to można się wkurzyć

ocenił(a) serial na 10

ciekawa jestem kiedy puszczą nowe odcinki. Orientuje się ktoś? mniej więcej kiedy?

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Sama chciałabym wiedzieć :(

ocenił(a) serial na 10
Airachnid

Pewnie koło 20 listopada tak jak pisałam.Już sobie wyliczyłam w kalendarzu...

ocenił(a) serial na 10
Arcee300

:D dzięki za info :) obyś miała rację :)

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Ja też pokładam nadzieje w swoje obliczenia XD

ocenił(a) serial na 10
Arcee300

:D ja przestałam liczyć po tym jak obraziłam się matematykę... Za to, że jej nie pojmuję bo zawsze, gdy zadanie wydaje się proste okazuje się być błędnie rozwiązane przeze mnie :) Kurczę dawno tak nie czekałam na nowe odcinki seriali... ostatni raz był w zeszłym roku jak wchodziła pierwsza seria do cn :)

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Ja też z matmy jestem beznadziejna w ogóle jej nie rozumiem.Pani mówi że te zadania są łatwe,a zawsze mi błędne odp. wychodzą xd