Niestety nie miałam okazji obejrzeć tego filmu. Ktoś wie o czym on jest i kto tam występuje?
Film obejrzałem ogólnie wygląda to tak (SPOILERY!): Przez to że ma w sobie Mroczny Energon, Megatron nie może połączyć się ze Wszechiskrą i Unicron wykorzystując ten fakt wskrzesza go i przejmuje kontrolę nad jego ciałem, jednocześnie ulepszając je. Na Cybertronie Boty zaczynają odbudowywać Cybertron, jednak problemem jest to że z powrotem ożywiony Cybertron nie jest zdolny do wytwarzania życia więc Optimus wraz z Wheeljackiem wyruszają po Wszechiskrę. Jednocześnie Shockwave i Starscream kontynuują projekt "Predacon" w którym stworzyli dwie kolejne bestie Darksteel i Skylinx. Megatron opętany przez Unicrona leci na Cybertron by zniszczyć Primusa (bóg Transformerów) który jest jądrem planety. By to uczynić stwarza armię ze szczątków wymarłych Predaconów.
Ciężko powiedzieć. Równie dobrze mógł skończyć mocno poturbowany. Chociaż zadarł z każdym Predaconem a zwłaszcza Predakingiem, więc raczej marne szanse że go oszczędzili.
Cały Starscream. Ale lepiej żeby go oszczędzili bo jak im przyjdzie pomysł na jakiś film to co zrobią bez conów?
http://www.watchonlinecartoons.net/transformers-prime-beast-hunters-predacons-ri sing/watch-transformers-prime-beast-hunters-predacons-rising-movie
Tylko krótki trochę. Powinni kontynuować serial. Na razie nic nie wiadomo? Wiem jak skończył się film, i co zrobił Optimus ale zawsze jeszcze są predacony, nie?
No właśnie :D Niech kontynuują! Był fajny ale przydałby się jeszcze 4 sezon. Ale co by tam zrobili? Jak znam twórców TF to kogoś ożywią.