( /watch?v=w22EJzuEMmM ) - Szkoda, że zaraz będzie koniec ; c Co do
odcinka - Ciekawe co to to żółte? Jakiś nowy rodzaj energonu czy jak? ; ) Ratch nieźle wkręcił KO
ale potem dostał łomot XD A Knokcio jak tchórzył tak dalej tchórzy :D I znów będzie jakaś epicka
walka? ; ) To zawsze zwiastuje koniec sezonu : (
najlepszy był ten udawany uśmiech Ratcheta, dziwne, że KO się nie kapnął, że coś nie halo ;)
-Anything else?
-Thank you! :D
-Your Welcome
Padłam jak zobaczyłam minę Ratch'a xD
Szkoda, że jeszcze tylko jeden odcinek i The End... ;( Ciekawa jestem kiedy będzie po polsku.
Ja też oczekuję po polsku : ( Tak mina Ratcheta była świetna, jeszcze strasznie mi się podobała mina Knockouta jak trzymał ten pojemnik po tym jak już złapali Ratcheta to " tytytyt " : D
pewnie ;) KO zawsze ma super miny i odzywki ;) Czy tylko mi się wydaje, że on jako jedyny decepticon nie jest taki... drętwy? Chociaż nie przypominam sobie, żeby się śmiał... śmiał się kiedyś? Bo jakoś mi to umknęło...
A wiesz, że też nie pamiętam. ; ) Czy się śmiał to nie wiem ale chyba zachichotał czy coś ; P Racja on jako jedyny jest taki inny, że tak powiem lalusiowaty : D Widziałaś może filmik jak jakaś fanka zapytała czy Knockout jest gejem? xD
Koniec serii, to jeszcze nie będzie. Czeka nas jeszcze film pełnometrażowy pt. "Predacons Rising"
tak, ale trzeba będzie na niego poczekać ;) Ciekawe czy wyjdzie z polskim dubbingiem ;)
Szczerze, to nawet bym nie chciał dubbingu pl, za bardzo lubię oryginalne głosy postaci.
Ciekawe czy chociaż wyjdzie z napisami ; ) Ja tam osobiście lubię dubbing pl ^^ Ja najbardziej to lubię głos Knockout'a i w ang i w pl wersji :D
To wszystko zależy, czy wprowadzą 3 sezon do Polski jak i sam film. Jeśli tak, to jest szansa wydania go na DVD, bo widać w sklepach że zaczynają powoli wydawać 1 sezon.