PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1092
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

Synthesis ; c

ocenił(a) serial na 10

( /watch?v=w22EJzuEMmM ) - Szkoda, że zaraz będzie koniec ; c Co do
odcinka - Ciekawe co to to żółte? Jakiś nowy rodzaj energonu czy jak? ; ) Ratch nieźle wkręcił KO
ale potem dostał łomot XD A Knokcio jak tchórzył tak dalej tchórzy :D I znów będzie jakaś epicka
walka? ; ) To zawsze zwiastuje koniec sezonu : (

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

najlepszy był ten udawany uśmiech Ratcheta, dziwne, że KO się nie kapnął, że coś nie halo ;)
-Anything else?
-Thank you! :D
-Your Welcome

Padłam jak zobaczyłam minę Ratch'a xD

Szkoda, że jeszcze tylko jeden odcinek i The End... ;( Ciekawa jestem kiedy będzie po polsku.

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Ja też oczekuję po polsku : ( Tak mina Ratcheta była świetna, jeszcze strasznie mi się podobała mina Knockouta jak trzymał ten pojemnik po tym jak już złapali Ratcheta to " tytytyt " : D

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

pewnie ;) KO zawsze ma super miny i odzywki ;) Czy tylko mi się wydaje, że on jako jedyny decepticon nie jest taki... drętwy? Chociaż nie przypominam sobie, żeby się śmiał... śmiał się kiedyś? Bo jakoś mi to umknęło...

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

A wiesz, że też nie pamiętam. ; ) Czy się śmiał to nie wiem ale chyba zachichotał czy coś ; P Racja on jako jedyny jest taki inny, że tak powiem lalusiowaty : D Widziałaś może filmik jak jakaś fanka zapytała czy Knockout jest gejem? xD

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

coś mi się kojarzy... aż się boję zapytać co jej odpowiedzieli xD

ocenił(a) serial na 9
Knockie_XO

Koniec serii, to jeszcze nie będzie. Czeka nas jeszcze film pełnometrażowy pt. "Predacons Rising"

ocenił(a) serial na 10
Demolishor2

tak, ale trzeba będzie na niego poczekać ;) Ciekawe czy wyjdzie z polskim dubbingiem ;)

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

Szczerze, to nawet bym nie chciał dubbingu pl, za bardzo lubię oryginalne głosy postaci.

ocenił(a) serial na 10
Demolishor2

Ciekawe czy chociaż wyjdzie z napisami ; ) Ja tam osobiście lubię dubbing pl ^^ Ja najbardziej to lubię głos Knockout'a i w ang i w pl wersji :D

ocenił(a) serial na 9
Knockie_XO

To wszystko zależy, czy wprowadzą 3 sezon do Polski jak i sam film. Jeśli tak, to jest szansa wydania go na DVD, bo widać w sklepach że zaczynają powoli wydawać 1 sezon.

ocenił(a) serial na 10
Demolishor2

ciekawa jestem ile płyt się sprzeda ;)