PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1092
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

hyhyhyy.^w^

ocenił(a) serial na 9

http://www.youtube.com/watch?v=wwAA0XG5IjU nowy.... Podsumowując: Knockciu i jego teksty, jest rozwalający.^ ^ Cytując: 'Tell me, that you love me more than Starscream..".xD Dalej.. Wheeljack X Arcee... hmmmm..... Wheelcee.? Czy może ArJack.?.^ ^ I tak uważam, ze ona jest stworzona dla Smoke'a *team Smokecee*... Ale jak będzie zazdrosny, może być ciekawie.^ ^ I na the end:SZYKUJMY SIĘ NA DECEPT-ZOMBIE.! Zombie-Break return.!.O.O

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

Wheeljack i Arcee miłość wyczuwam xD Ale racja do Smokcia bardziej pasuje ^o^ A między Knokciem i Strarciem konkurencję wyczuwam xD Oo jaka minka Knokcia gdy June odpowiedziała, że Fouler nie jest jej chłopakiem ♥_♥ Ktoś tu nie lubi przegrywać w chowanego xD Smokciu już pewnie gdzieś walczy z Optimusem o władzę bo ich nie było : D Teraz dostrzegłam, dlaczego Knokcio ma na tablicy rejestracyjnej Jofy ? To jego drugie imię czy może nazwisko ? xD W następnym kłótnię Smokcia z Wilciem [ xD ] wyczuwam : D Arcee jakie masz wzięcie ^^

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

hehe podejrzewam, że do kłótni Smoke'a z Wheel'em dołączy się Bee (czy tylko mi się zdaje, że on nieco się do Arcee zaleca? zawsze tak dziwnie na nią patrzy... nie wiem może mi się tylko wydaje ;P ) A co sądzicie o Pupilku Megatrona? (mam na myśli Smoka oczywiście ;P) Coraz dziwniej się zachowuje, i czy tylko mi się wydaje, ale on jest mądrzejszy nisz można by przypuszczać? A nuż specjalnie rozwalił tą antenę? To by było niezłe Smok mądrzejszy od samego Shockwave'a a nawet od Megatrona ^^ szykują się niezłe odcinki <zaciera ręce> ;) Co do tego Jofy to nie wiem co to może znaczyć ale tą tablicę Knockcio ma od samego początku... może miało to podkreślić że jest (że się tak wyrażę) sexy? xD Zresztą wszystkim zgromadzonym tu raczej wiadomo, że to jeden wielki szpaner, może tu chodzi tylko o szpan? Taki w cudzysłowiu ,,zimny łokieć" ;) łokciem i okularami przeciwsłonecznymi szacunu na mieście nie zrobi więc przyczepił sobie tablicę ;)

ocenił(a) serial na 9
Knockie_XO

Ja się nie mg doczekać następnego.;OO Z tego co wiem, nie ma fana, który nie zastanawiałby się co Knockciu zrobił z Zombie-Breakiem, czyli Silasem w jego ciele... W końcu się dowiemy.!.^ ^ Poza tym, zombiaki, działają na mnie kreatywnie no i ciekawa może być reakcja naszego tchórza -Starusia.<3

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

ja też jestem ciekawa tego co zrobi Star, ale na pewno będzie to niezapomniane, choćby i schował się pod stół ^^ Nasunęła mi się myśl co do niedokończonego wątku z syntetycznym energonem... w końcu Knockout zdobył jego próbkę. ciekawi mnie dlaczego nie wykorzystano tego wątku, czyżby Knockout zostawił to znalezisko dla siebie? Czy może przetestował go na Berakdownie/Silasie...

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

Ja mam dziwne pomysły.^ ^ I o tym, też pomyślałam... I mój dziwny scenariusz, że syntetyczny energon, mógłglby tez działaś jako taka 'odtrutka' na mroczny energon... o.O No, bo jakoś muszą się tym zobiaków pozbyc.. a w zwiastunie byla wzmianka o mrocznym energonie... Chyba, że Megciu, nauczy się panować nad tymi ożywieńcami....

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

O ile pamiętam to tylko raz Meguś w pełni panował nad zombiakami... ale na dobre mu to nie wyszło tak jak i wszystkie potyczki z zombie. Z tą odtrutką to byłby niezły pomysł choć sądzę, że łatwiej było by te zombiaki po prostu uśmiercić niż ryzykować zarażeniem się od nich... wyobraź sobie Starusia jako Zombie xD

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

Megci, dawał sb z nimi radę, bo miał w sobie ten mroczny energon.. na tej samej zasadzie, na której Staruś, chciał zbudować swoją 'symbiozę' z bratem Dreadwinga... Może ja nie do końca kumam, ale wydaje mi sie, że skoro to już nie żyje to tego nie zabijesz....o.O No, a jak było z Cliffem.? w końcu Megciu go przeciął na pół, a ta jego 'połówka' próbowała atakować Arcee, prawda.? a tak z innej beczki,, ciekawe skąd wezmą tyle zmarłych wechikonów.... Czyżby Megciu miał na statku kostnicę.?

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

Hmm.. z tą tablicą to może faktycznie chodzi o szpan ^^ Tylko mi się zdaje czy statek Megcia to tak jakby torba bez dna o_o W każdym odcinku pojawiało się jakieś inne pomieszczenie no więc to bardzo prawdopodobne, że ma tam kostnice xD Oj coś mam wrażenie, że nie wszystko wiemy o tym co Knokciu kombinuje tam w laboratorium o.o Hah smok mądrzejszy od Transformerów : D A może jeszcze zacznie mówić tak jak Dinoboty ? xD Dinoboty w przerobionej wersji, a raczej bardziej ''legendarnej'' powróciły ! ^^ A może tym syntetycznym energonem chcą ożywić Predacona z tych kości co zbierają ?

ocenił(a) serial na 9
Knockie_XO

JA WIEM, WSZYSTKO CO ROBI KNOCKCIU, BO JESTEM JEGO PRAWNYM OPIEKUNEM.! Chyba, by mi powiedział, gdyby planował jakąś zagładę ludzkości.. Ale tak w sumie, to on nie wpadłby na to.xD Zbyt tępy jest.. Chyba, że chodzi o sprawy mody.. W tedy to jest miszczem.'____' a w sumie ten Predacon, jest mądrowny.... Jeszcze coś z tego 'geialnego' planu Megcia nie wyjdzie... Ja to czuje.. w jego planach, zawsze coś musi się skiepścić... prędzej czy później... Taki jego los....

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

Wow ty masz Knokcia na co dzień *_* xD Też tak chcę ;-; Racja po co mu zniszczyć świat ? A kto by go podziwiał xD Ooo jeśli chodzi o modę to z nim nie wygrasz o_o Racja biedny Megcio zawsze mu się coś skiepści. Minuta ciszy dla naszego biednego Megcia '_' Ej Smokciu masz konkurencję do władzy z Predaconem xD Eee tam Smoke i tak wygra ^_^

ocenił(a) serial na 9
Knockie_XO

Ja mam ich dużo na co dzień.. D]Niby Dredziu, się nimi opiekuje, ale wiesz... Też w tym biorę udział....^ ^ To są takie duże dzieci.xD Na żywo, Knockciu by cie zabił, ale powiedzieć mu, że jest piękny i już cie koffa.!.^ ^ Bo, Megcio nie myśli logicznie... Zrobiłby analizę planu, czy jakieś 'za i przeciw', a on to tak na spontana zawsze.! NO OF COURSE, ŻE MÓJ MĘŻU WYGRA.! Ultimatum:Smoke, albo jesteś władcą ziemi albo.. WYNOCHA MI Z DOMU.!

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

Racja pod choinkę Megciowi kupię tablice i bedzie tam wypisywał za i przeciw ^o^ No to Smoke lepiej się postaraj, bo masz przechlapane xD A na następne wybory chce kandydatury Smoke'a ! : D

ocenił(a) serial na 9
Knockie_XO

Ja mu nie dam.! Wywalę go kurde z domu, jak mi kurde władzy nie zdobędzie.! Bo, reszta moich mężów, świat podbiła.. tylko bardziej od strony muzyki.xD Narazie doliczyłam się ich ośmiu, lecz ZuZu, doliczyła się 22 u siebie.o.O