http://www.youtube.com/watch?v=CAaQAxg_pS0 Tamtatatam.! Nowy odcinek.! Podsumuję, tylko tyle... Miałam racje, że Smoke 'zmienił image', względem Bee i Op... Oraz, Arcee... Wyczuwam mały romansik.^ ^ No i będzie się działo, bo Smoke ma coraz dziwniejsze myśli co do swojej przyszłości... Może jakiś bunt, z tego wyjdzie.....;D
Nie dokładnie rozumiem po angielsku ale zdaje mi się czy Smoke chce być Prime'm ? xD Bo tak to brzmiało ; p Nie no mina Op mnie powaliła : 12:05 - 12:12 xD Czy tylko ja tak uważam czy Bee i Smoke zaj^.^ściej walczą w 3 serii ? : D A tak po za tym to co Miko robi, że tak długo utrzymują je się włosy ?? Ja po tylu przygodach z tej fryzury miałabym burzę ._.
No tak.! On najpierw gadał coś "Nie wiele brakowało, a byłbym Prime'em...." a potem pytał się Bee "Czy kiedykolwiek myślałeś, żeby być Prime'em.? Nie teraz.. ale w przyszłości..." SmokeBee.. -będzie piękny bromance.^ ^ Optimusek, to zawsze robi zajefajne minki,... Oczywiście nie pobije Megatrona...<dałabym mu za te fejsy nagrodę.xD> Miko, magia bajki.. tu wszystko jest możliwe.xD
Z takimi ambicjami to Smoke zaraz będzie chciał być władcą świata : D Hah ^_^ Zbieramy na nobla dla Megcia za fejsy : D
Smoke moim bogiem.*-* Ja już widzę, jak pójdzie i zamorduje OP.. Albo, że się na nich obrazi i zostanie zdrajcą.. W sumie, w ted mogliby z Knockciem zostać BFF.^o^
Nobla, Oscara i wszystkie inne.! On musi dostać nagrodę.! Jego twarz to mój idol.*O*
Smoke to takim drugim Star ? xD Boję się ciebie ty to dla niego byś nawet OP zabiła o_o X D No nawet by się zgrali ^_^ SmokeOut xDD Zrób wszystkie zdjęcia najlepszych min i obklej nimi cały pokój, będziesz w raju : D
No, może bym nie zabiła, ale dla władzy, to mu może odbije.... Smoke i Knockciu, to moja ukochana parka z TFP.^ ^ Mój pokój ma dużo fotek Smoke'a, jak i moich żywych idoli... Już nie mam gdzie.xD
Mam pytanie. Zobaczyłem początek tego odcinka i widać że to nie pierwszy, jest strona gdzie mogę zobaczyć wszystkie do bieżącego?