PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1092
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

xDDDDD

ocenił(a) serial na 9

http://www.youtube.com/watch?v=fGJFclIU_fc a teraz sprawię, że wasze mózgi będą się wciąż zastanawiać 'Ale jak to jest do cholery możliwe.?!' aż to soboty rano.xD I przypominam, że to już w sumie bd the end of TFP(.;<) więc bierzemy się za nasze zarąbiste opowiadanko.^ ^

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

Szkoda, że to już koniec : c Bee ma głos jak Smoke ^^ Ale mi się będzie dziwnie oglądało z nowym głosem : D

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

padłam... Bee, który potrafi mówić??? Już się nie mogę doczekać jutra ;)

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

http://www.youtube.com/watch?v=1tfJd3G16jY znalazłam zwiastun filmu! Ciekawa jestem kiedy się pojawi i gdzie będzie wyemitowany :)

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

Dobra..to jest.... okkkk.... już sama nie wiem na którą premierę mam czekać, o mało nie umierając.xd A mam ich cztery.xd

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

tak? A jakie są pozostałe 2?

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

czekam na to, na TF4, na Hobbita i na Percy'ego Jacksona.<3 I już nie wiem, naprawdę na który film mam sikać z radości najbardziej.xd

ocenił(a) serial na 8
The_Darkest_Charlotte

Na tej stronie

http://www.watchcartoononline.com/transformers-prime-beast-hunters-season-3-epis ode-13-deadlock ostani odcinek TF

A co do Knoockauta to będzie wesoło

A odcinek po angielsku bez polskich napisów

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

Bee mówi!!! Zatkało mnie!!! Ciekawe co się stanie z Knockout-em skoro to koniec.

ocenił(a) serial na 9
kapibara2002

Nie wiem czemu, ale mam wrażenie że on i/lub Starscream spierniczą z pola walki.

ocenił(a) serial na 10
Demolishor2

hahaha dokładnie ;D

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Też tak uważam : D Jedno jest pewne jak zabiją mi Knockout'a to chyba oszaleje : C

ocenił(a) serial na 10
Knockie_XO

Spokojnie Knockout chce dołączyć do autobotów.

ocenił(a) serial na 10
kapibara2002

Cóż... solidnie oberwał od Miko... Ciekawa jestem czy Autoboty go przyjmą zważywszy na to, że nie jest aż taki zepsuty ;)

ocenił(a) serial na 8
smokey_TFP_fan

Ja juz oglądnęłem ostani odcinek TPBH i powiem niezły fulll akcji, a i scenarzyści pozostawili furtki w scenariuszu, może będzie 4 sezon

ocenił(a) serial na 9
maciejerzy

Te furtki są raczej pod film, niż pod 4 sezon.

ocenił(a) serial na 8
Demolishor2

Masz wątek Arachid która stała się kosmiczny robo wampirem i Starscream przeżył Sockweaw też . więc można to kontynuować a do tego, nie był bym taki pewny co do śmierci Megatrona

ocenił(a) serial na 9
maciejerzy

one są dla nas, żeby kontynuować nasze opowiadanko.xD

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

Święta racja ^^ To kiedy zaczynamy??

ocenił(a) serial na 9
The_Darkest_Charlotte

Chociażby zaraz.^ ^ Trzeba utworzyć wątek na forum 3...2....1.... i START.!

ocenił(a) serial na 10
smokey_TFP_fan

obejrzałam już ostatni odcinek i niedość że się popłakałam bo Megatron zginął to jeszcze uwięzili Soundwave'a którego uwielbiałam :'(

ocenił(a) serial na 10
Airachnid

Ja także opłakuję Megatrona ,a Soundwave-a też mi szkoda ,bo zamknęli go w innym wymiarze.

ocenił(a) serial na 10
kapibara2002

Chciałabym żeby przywrócili Megatrona do życia ,napewno znalazłby się jakiś sposób :((

ocenił(a) serial na 10
Airachnid

a czy Soundwave nie może sobie stworzyć dwóch mostów ziemnych i jakoś się przedostać do normalnego wymiaru? :((

ocenił(a) serial na 10
Airachnid

Moim zdaniem to świetny moment, żeby pojawił się Galvatron... Tylko jedy jeden problem, bo Unikron nie żyje ;( Ale szczerze mówiąc nie spodziewałam się, że Megatrona zabije Bee i to z taką zimną krwią...

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

Po tym co zrobił Bee znienawidziłam autoboty jeszcze bardziej ,też byłam zaskoczona

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

A pozatym denerwuje mnie że to wygląda tak jakby autoboty były niezniszczalne, przypuśćmy że przed jednym autobotem stoi 20 Vehiconów żaden z nich nie może go trafić a on je zabija "skinieniem palca" i od początku serialu zginął tylko jeden autobot co w porównaniu do strat deceptikonów jest niczym.To w sumie mógł pójść tylko jeden z nich i wygrać całą bitwę :/

ocenił(a) serial na 10
Airachnid

Zgadzam się, choć szkoda by mi było Bee, wolałabym jakby Bulkhead zginął, było by dramatyczniej ;)

ocenił(a) serial na 10
The_Darkest_Charlotte

nie lubie Bulkhead'a i Miko xd a Bee jest nawet fajny

ocenił(a) serial na 8
Airachnid

Co do Megatrona, to ja nie był bym taki pewien, że on nie żyje w pierwsze serii Megatron przeżył wybuch mostu kosmicznego, więc Go tak łatwo nie jest zabić