PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=505783}

Trauma

2009 - 2010
7,4 966  ocen
7,4 10 1 966
Trauma
powrót do forum serialu Trauma

Jak dla mnie najlepszy start sezonu, w kategorii nowy serial dramatyczny. Cały czas się coś dzieje, od akcji z helikopterem aż po akcje z palcem. Bohaterowie też są ciekawi < oprócz czarnego, który wkurzył mnie podrywem na helikopter kolegów> najbardziej polubiłem 'Rabbita' koleś jest świetny. Każda scena z nim wymiata, zwłaszcza te z dzieciakiem i palcem. Czekam na więcej jeżeli poziom, zdoła się utrzymać to nareszcie doczekałem się godnego następcy Third Watch (lubię też Rescue Me, ale to jest o strażakach, a nie sanitariuszach). Na początek więc daje 10/10 :) A wam jak się podobało?

ocenił(a) serial na 4
Robert831231

A mnie się nie podobało - i chyba odpuszczę. Serial jakich wiele. Chociaż akcja początkowa była niezła, to jednak nie podobają mi się bohaterowie i przez to nie mam ochoty śledzić ich losów...

ocenił(a) serial na 6
Aintha

Zgadzam się. Pierwszy odcinek był niezły a potem tylko gorzej. I zgadzam się co do bohaterów - nudni i bezpłciowi. Dialogi wydumane, trochę na siłę doklejone wątki poza głównym - ratowniczym. Jakieś to wszystko nieprzekonujące. Serial do zawieszenia oka, jeśli akurat nie ma nic lepszego. Zmęczyłem z trudem 6 odcinków i odpuściłem.

ocenił(a) serial na 6
markowe_filmy

Korekta. W drugiej 'dziesiatce' odcinków zrobił się ciekawszy (nadal zawieszałem oko) i np. odc. 14 - 'Targets' był całkiem emocjonujący, choć bolesnie przewidywalny. Nawet jestem skłonny podnieśc ocenę z 4 na 6/10.

ocenił(a) serial na 9
Robert831231

Całkowicie zgadzam się z Robertem. Dokładnie na to czekałam- na następce Third Watch. A Rabbit jest nieziemski :D

użytkownik usunięty
Robert831231

Serial może być całkiem niezły jeśli chodzi o ten typ/gatunek.. TZn. po pilocie nawet dobrze się zapowiada, zdecydowanie najlepiej z "medycznych" premier w tym seoznie ("Mercy", i cos tam o przeszczepach), dodatkowo kilka charakterystycznych postaci jak właśnie Rabbit (którego od razu polubiłam).. narazie 6,7/10 zobaczymy jak bedzie później..