A kiedy nowy sezon wychodzi? Bo tak lubie ten serial że... nie mogę tego opisac :P
Ja Ci niestety nie pomogę.. Oglądam w tv i niestety puścili od początku.. :( A wolałabym się dowiedzieć co będzie dalej.. Więc muszę jeszcze poczekać..
zerkam regularnie tutaj http://episodeworld.com/show/Weeds/season=5/english w poszukiwaniu informacji na temat 5-ego sezonu, ale niestety na razie jest pusto
Dokładna data nie jest jest jeszcze znana. Za pewne nowy sezon znajdzie się w ramówce wiosennej, a może już noworocznej. Tak więc jeśli nie w styczniu to w marcu.
ja nie rozumiem dlaczego uwazasz, ze 5. sezon pojawi sie styczniu lub w marcu, skoro 1,2,3 mial swoja premiere w sierpniu, a 4. w czerwcu, wiec nastawcie sie raczej na czekanie do wakacji
dokładnie - patrząc na daty premiery wcześniejszych sezonów przypuszczam, że premiera piątego będzie nie wcześniej jak w czerwcu :P czekaliśmy na poprzednie, poczekamy też na ten, proste :)
a ja powiem tak :
Czwarty sezon jest aktualnie emitowany w amerykańskiej telewizji ShowTime (poniedziałki). W Polsce niebawem ukaże się trzeci sezon serialu w telewizji Comedy Central. Telewizja Showtime zapowiedziała również zakup 5 sezonu (prawdopodobnie ostatniego), premiera jest zapowiedziana na wakacje 2009.
:P informacja z Wikipedii ;P