PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190890}

Trawka

Weeds
2005 - 2012
7,5 29 tys. ocen
7,5 10 1 28853
7,7 12 krytyków
Trawka
powrót do forum serialu Trawka

Pytanie do tych co oglądali serial. Czy warto go zacząć oglądać(ma aż 5 sezonów)?? Ale dlatego, że jest od SHOWTIME tak jak "Dexter" i "Californication" może być dobry. Napiszcie czy śmieszny i czy przypomina wspomniane przeze mnie "Californication", bo jakoś mi się właśnie z nim kojarzy. NIE PISAĆ SPOILERÓW.

ocenił(a) serial na 9
saruman22

Weeds jest specyficznym serialem. Raczej nie przechodzi się obok niego obojętnie, albo się go uwielbia albo niecierpi (przynajmniej tak wnioskuję po licznych opiniach). Ja zdecydowanie go uwielbiam i szczerze polecam. Inteligentne poczucie humoru, polemika z wieloma problemami natury moralnej i polityką USA (przewijające się motywy: aborcja, eutanazja, wojna w Iraku, konsumpcjonizm i oczywiście TRAWKA:)). Świetna, ciekawa historia i barwne postacie - Nancy, Andy, Doug, Celia itd. itd. wszyscy są świetni, trudno znaleźć słaby punkt serialu, dlatego warto go zobaczyć chociażby dla genialnego aktorstwa.
Również jestem fanem Dextera i Californication ale to właśnie Weeds mogę nazwać moim ulubionym serialem. Po prostu kocham jego klimat :D
Jeszcze raz POLECAM i pozdrawiam.

banchoo

Dzięki, trochę mnie zachęciłaś. Zastanawiam się jeszcze dlaczego jest on od 18 lat.

ocenił(a) serial na 10
saruman22

Może dlatego że są sceny erotyczne:D <za krótki>

ocenił(a) serial na 8
saruman22

Warto oglądać, jak najbardziej. Ja ten serial uwielbiam. Polecam szczególnie 3 pierwsze sezony. Wprawdzie masz dużo do nadrobienia, ale pocieszę Cię, że odcinki trwają 30 min. Więc szybko możesz nadrobić ;-). Tym bardziej, że serial wciąga i ogląda się go za jednym zamachem. Oprócz wszystkich pozytywów wymienionych przez Przedmówcę, muszę jeszcze dodać jedno na "+" IMO. Nie ma tam tak dużo seksu jak w Californication (które również lubię).

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

ja osobiście obróciłem wszystkie odcinki w ciągu 3 dni.

ocenił(a) serial na 10
saruman22

WARTO :} WARTO SEX DRUGS AND (ROck & ROll) alcohol sa motywem przewodnim ;p