Który sezon wg Was jest najlepszy? Ja właśnie kończę pierwszy i moja ocena nie jest najwyższa. Spodziewałem się wyższego poziomu (ostatnio oglądałem House'a, Dextera, czy Scrubs - wszystkie na najwyższym poziomie), a Weeds niestety troszkę kiszka na razie. O ile momenty związane z dilowaniem Nancy i ogólnie wszystko wokół trawki jest OK, dobrze się ogląda, to wątki związane np. z bratem zmarłego męża Nancy, Silasa, czy rodziny Celii są strasznie kiszkowate i zrażają mnie do siebie :-/
Jak to wygląda w następnych sezonach (bez spojlerowania), jest lepiej pod tym względem, tj. więcej dilowania, mniej pieprzenia?
do 3 sezonu dillowanie się rozkręca, potem tylko życiowe problemy z trawą w tle
Dzisiaj skończyłam pierwszy sezon i o ile pierwsze odcinki dla mnie były fenomenalne, tak pozostałe już są zbyt smętne, mało humoru, który początkowo powalał. Mam nadzieję, że to się zmieni, bo nawet House miał swoje wzloty i upadki ;)
Pierwszy jest taki przejściowy, drugi i trzeci jest po prostu fenomenalny, a potem to nie wiem co to ma być...
Moim zdaniem każdy kolejny jest gorszy, pierwszy stonowany, a później już tylko więcej seksu i udziwnień, ostatni zaś już bardzo mało przypomina pierwsze odcinki serialu. Co ciekawe, nieco podobne tendencje zauważyłem w californication.
Pierwszy sezon jest najlepszy ..Pózniej, to jedynie coraz wiecej absurdu i "babrania się w gównie".
zgadzam się. Po trzecim już mi się odechciało oglądania. Pierwszy był jak dla mnie najlepszy.
Pierwszy ok był, kolejne dwa najlepsze :) 4 znow ok. a 5 całkiem spadł, straszne flaki jak dla mnie... zobaczymy co będzie teraz, mam nadzieje że cos lepszego od 5
Pierwszy i drugi sezon według mnie najlepszy, dalej wszystko strasznie pogmatwane za dużo nie dorzeczności.
Jak dal mnie najlepsze są pierwsze 3 sezony ;) potem robi się z serialu takie... niewiadomo co - trochę traci swój klimat. Teraz, bardziej z "rozpędu", śledzę sezon 6' - zobaczymy co z tego wyjdzie.
sezon 1 i 2 według mnie najlepsze były jak Nancy zajmowała się hodowlą natomiast sezon 5 najmniej interesujący według mnie kiedy to Nancy wiąże się z Estabanem
Pierwszy sezon też do końca mnie nie wciągnął ale z każdym kolejnym sezonem jest lepiej zwłaszcza 2 i 3, 4 nie obejrzałam całego bo trafiły mi się nie działające pliki. Szkoda że jednak nie została w Agrestic i związała się z Estebanem. Sezony z czarnoskórymi bohaterami najlepsze, szkoda że zamieniono ich na Meksykanów. 5. sezon nawet niezły. Ogólnie serial bardzo fajny.