PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190890}

Trawka

Weeds
2005 - 2012
7,5 29 tys. ocen
7,5 10 1 28853
7,7 12 krytyków
Trawka
powrót do forum serialu Trawka

Jak dla mnie, zbyt zblizony do "Desperate...", przez co jego poziom deratycznie spada bo wszystkie tajemnice w tym serialu są naprawe słabe w porównaniu z DH.

Pray

Co? Wybacz, ale słowo IDIOTA jest w stosunku do ciebie bardzo adekwatne. Ten serial nie ma zupełnie nic wspólnego z "Desperate..." i na pewno jest o wiele lepszy...
A jeśli się mylę to pokaż mi te podobieństwa.

Albertino

I jakie tajemnice? Tu nie ma żadnych tajemnic. Tak to jest jak się nie obejrzy, a potem komentuje. No debil pasuje tu jak ulał.

ocenił(a) serial na 7
Pray

a mnie to śmiszy:) nie wiem skąd wzieło ci się w ogóle porównanie tych dwóch seriali, nie wiem skąd wzieło ci sie słowo plagiat (to jest najlepsze:)), i rzeczywiscie zastanawia mnie czy weeds w ogóle oglądałes. w ogóle to sformułowanie: "wszystkie tajemnice w tym serialu":) nie moge. jeszcze na poczatku tego posta nie miałem takiego zamaru, ale pisząc sam się podładowałem i muszę niestety posłuzyć sie PLAGIATEM nazywając cię po prostu.. idiotą:)

FisherN

Heh, może jestem niemiły, ale tak się wkurwiłem po przeczytaniu tego, że nie ma bata ;D
Swoją drogą, jak pisał "plagiat" to myślałem, że ma na myśli "Joint Venture", który ma całkiem podobny pomysł (ale film ten też jest nie licząc tego zupełnie inny - i gorszy) i był wcześniej. Ale "Desperate..." - matko boska ;) Te seriale nic nie łączy, nic. Kretyn nie mógł tego oglądać, bo jakby oglądał, to bym sobie po tym komentarzu sam w łeb strzelił. Jeszcze te tajemnice, nie ;) Nie mogę, za bardzo to przeżywam ;D

ocenił(a) serial na 7
Albertino

no własnie te tajemnice mnie rozwalają;) i zobacz jaką bezsensowną debate wywołał tym głupim postem:) moze teraz czyta to i sie z nas smieje, ze się tak podniecamy. pewnie taki był jego cel, bo nie wierze zeby ktoś mógł to napisac na powaznie:)

FisherN

Tak więc zakończmy tą zbędną debatę ;)
"Taweczunieńka" (ta co plagiatuje DH) już 13 sierpnia (a może będzie wyciek wcześniej?;) - nie mogę się doczekać ;D Zwłaszcza, że jeszcze "Californication" nas czeka tego samego dnia :D

ocenił(a) serial na 10
Albertino

nie karmic trolla!! :D

................

użytkownik usunięty
Misiek_5

Heh, Pray, narobiłeś sobie wrogów. W sumie nie dziwię się, też bym się wkurzał na ich miejscu.

ocenił(a) serial na 10
Pray

Pray sam jestes plagiat...
Po 1 to serial komediowo - kryminalny, zagadki w tym serialu nie są zblizone to tych drętwych historyjek, jakie zdażaja sie głupim samotnym kobietom, jakie widzimy w DH
Po 2 jeżeli porównujesz te seriale ze soba to masz problem ze sobą, albo np. nie widziałeś Trawki, tylko sugerujesz się opisem na FILMWEBie