PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598313}

Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2844
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

Pytanie

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanie w którym odcinku Victoria dowie się, że Maria to jej córka??

Daniela_Lujan_87

Pod koniec 144, i w ciągu 145 się upewni, i na końcu tego odcinka powie Marii, że jest jej matką.

użytkownik usunięty
jagodajulia

o matko, strasznie późno:P do tego czasu Victoria będzie ją "gnębić" czy ją polubi i zacznie szanować?

Ehem....
Victoria będzie ją gnębić. Wiele osób będzie ją przekonywało, aby nie traktowała tak MD, ale ona oczywiście jest Szanowną Panią Sandoval, jedyną osobą, która ma racje. I będzie nawet kilka sytuacji, w czasie których już wydawało się, że Victoria się dowie prawdy, ale jednak nie. Będzie taki moment, w którym troszkę się polubią, ale na szczęście on minie. I gdy już wydawało się,że Victoria polubiła MD, Max w obecności rodziny, powiedział, że chce ożenić się z MD, ale Victoria jak zawsze oponowała. I znowu były zgrzyty.

jagodajulia

A w którym odcinku się pogodzą i Maria zacznie traktować Victorię jak swoją matkę, jak do tego dojdzie ?

Kaya1456

Ehem, trudne pytanie, bo jeszcze się nie pogodziły. MD nie umie wybaczyć tych wszystkich krzywd, które doznała od niej. I nawet się jej nie dziwię. Niech Szanowna Pani Sandoval pocierpi, za to, co zrobiła MD.
Jednak TDA zbliża się ku końcowi, więc pewnie do końca telki jej wybaczy ;)
Dzisiaj będzie 162.

jagodajulia

Wiesz może jaki jest tytuł piosenki która czasami leci gdy jest scena Marii i Alonza ? Ostatnio często leci też na zakończenie gdy lecą napisy.

Kaya1456

Wiem, że kiedyś leciała Abrazame Camila, ale to było dawno. Musiałabym sprawdzić, a mogłabyś mi podać link do jakiejś scenki z tą piosenką ?

jagodajulia

http://www.dailymotion.pl/video/xiolv8_el-triunfo-del-amor-cap-144-parte-4-4_sho rtfilms

Chodzi mi o tą na samym końcu, gdy pojawiają się napisy.

Kaya1456

http://www.youtube.com/watch?v=C883ZJO-oPQ

Mam nadzieję, że nie pomyliłam

jagodajulia

Taaaaaaak !!!!!!!! To ona ! Jesteś wielka ! Wielkie dzięki !

Kaya1456

I jeszcze jedno ! W którym odcinku Maria poznaje Alonsa ?

Kaya1456

Wg mnie na pewno za późno go poznaje ;)
Najprawdopodobniej w 87 odcinku.

jagodajulia

Jeszcze jedno(sorry że Cię tak wykorzystuję). W którym odcinku Nati przejdzie metamorfozę, jak do tego dojdzie i kto jej dokona ?

Kaya1456

Maite Perroni feat.Marco di Mauro - A partir de Hoy to jest szukana piosenka :)

Kaya1456

Ja tylko znajdę czas, chętnie odpiszę. I oczywiście, gdy znam odpowiedź.

Naty przejdzie metamorfozę w 102 odcinku, tzn. już będzie chodziła po wybiegu.
Hmmm.... Jak do tego dojdzie ? To trochę trudniejsze pytanie. Żeby nie przekręcić napiszę tylko tyle ;)
Dokona jej Antonieta i Pipino, bo będą robili pokaz mody w dzielnicy Marii i Naty, w tej do któej przeprowadzą się po pożarze.. I Naty zostanie modelką.